λυπον... Αν στο παρκο της γειτωνιας σας εχει καιευκαλιπτους... Πηγενετε μια βολτα! Ειναι καιρος που "πεφτει" ο παλιος-ξερος φλοιος τους!
μαζεψα αρκετα κοματια... Τα εσπασα σε διαφορα μεγεθοι ανοιξα μια τρυπα στο καθενα(για να περναει ο σπαγκος).. Και τα επλινα με νερο, σοδα και ξυδι...
Αυτα τα εχω παρει και εγω, εχω κανει μια δημιουργια στο κλουβι αλλα δεν ειναι ακομα δοκιμασμενα... Θα το δουμε την Παρασκευη! Να πως τα εχω βαλει στο κλουβακι μεσα.τα ξυλακια αυτα ειναι της ferplast.
ειναι σε ενα σακουλακι διαφορα κομματια και τα συνδεεις οπως σου αρσεσει και σου ταιριαζει στο κλουβι...
(ευχαριστω σταυρο:)
Το περιμενα το καθαρισμα, αλλα ναι, αυτο το οτι το κανεις οπως θελεις ειναι παρα πολυ καλο!Ιωαννα μου αυτα τα ειχαμε και εμεις και συγκεκριμενα για τα κοκατιλ μας.
Το μονο αρνητικο που εχουν δεν φευγουν ευκολα οι κουτσουλιες αλλα το θετικο ειναι οτι το διαμορφωνεις οπως θες!
τα παιχνιδια απο φλοιο ευκαλιπτου ειχαν μαγαλη επιτυχια στο κλουβι με τον ζορζ και την ροζα!
(με νερο, σοδα και ξυδι... Παρα πολυ καλο ξεπλιμα...)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας