Ασθένειες Παπαγαλάκι που δεν τρώει και πίνει. Είναι άρρωστο;

Για τα λαχανικά υπάρχουν κάποια κρεμαστά καλαθάκια όπως της φωτογραφίας.
Το πως θα τα φάνε, εξαρτάται από το κάθε πουλί, τα δικά μου τα θέλουν ολόκληρα να τα τσιμπάνε.
 

Συνημμένα

  • fruit bird.webp
    fruit bird.webp
    6,2 KB · Προβολές: 54
Το παπαγαλάκι φουσκώνει στιγμιαία δηλαδή τινάζει τα φτεράκια του ή παραμένει φουσκωμένο για αρκετή ώρα(εκτός του μεσημεριού);
 
παρατηρησα σημερα πωσ τα κλαδακια τους ειναι λερομενα με πρασινο χρωμα. Μαλλον απο τα κακακια τουσ διοτι η θηλυκια ειναι και πασαλημενη στο πισινο. Τι μπορει να ειναι αυτο;χθεσ τους εβαλα λιγο κολοκυθι. Ομω αλλα καθαρισμενο.χωρισ το απεξω.
 
μάλλον διάρροια είναι. Καθάρισε τις πατήθρες και την παπαγαλίνα χωρίς να την βρέξεις και σου κρυώσει. Μην βάλεις αύριο χορταρικό και μου πέρασε χτες από το μυαλό για το κολοκυθάκι αφού δεν έχουν συνηθίσει. Βάλε άσπρο χαρτί στον πάτο και παρακολούθησέ τα κανα δυο μέρες και πες μας.
 
οκ. Πωσ θα μπορεσω ομωσ να βαλω στη διατροφη τουσ και αυτα;
 
Ίσως αυτό το λαχανικό την πειράζει. Περίμενε και αύριο να φάει μόνο σπόρους, να σιγουρευτούμε ότι προέρχεται από το κολοκυθάκι και αφού περάσουν λίγες μέρες, δοκιμάζεις σπανάκι ή κάποιο άλλο χορταρικό.
 
Για μία εβδομάδα περίπου να του δίνεις μόνο σπόρους και νερό. Δεν θα πάθει τίποτα χωρίς φρούτα και λαχανικά.

Να βάλεις όπως σου είπε και η Μαρία μια λευκή κόλλα Α4 στον πάτο του κλουβιού και να παρατηρείς τις κουτσουλιές του για να δεις αν διαφέρουν από το κανονικό. Αν δεν ξέρεις πώς είναι μια κανονική εικόνα τους, φωτογράφισε το χαρτί με τις πιο πρόσφατες κουτσουλιές μετά από είκοσι τέσσερις και πλέον ώρες και ανέβασε το για να σου πούμε τη γνώμη μας.
 
Καλησπέρα παιδιά. Τελικά η διάρροια συνεχίζει. Το παπαγαλάκι κάνει πράσινες κουτσουλιές με άσπρο. Παρολα αυτα τρώει πίνει και είναι δραστήριο. Μήπως τελικά έχει κάτι άλλο και δεν φταίει το κολοκυθάκι που του είχα βάλει;
 
καλησπέρα, φωτογραφίες από κουτσουλιές δεν μας έβαλες που είχαμε πει. έχεις φωτογραφίες; Πες μας και την διατροφή που έχεις ακολουθήσει τις ημέρες που μεσολάβησαν να υποθέσουμε κάτι :)
 
καλημερα. Δεν ειχα τη δυνατοτητα να περασω φωτο στον υπολογιστη για αυτο δεν μπορεσα αλλα με τη πρωτη ευκαιριασ θα ανεβασω. Τους δινω μονο συσκευασμενη τροφη
 
Back
Top