Δεν υπάρχουν κανόνες απαράβατοι.Απο τον καιρο που ξεκινησα να διαβαζω για τις καρδερινες ελεγαν οτι η καρδερινα ειναι ετοιμη, μονο οταν αρχισει η μυτη της να ασπριζει
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!Να σου ζήσουν Γιάννη!
Πολλούς και αρκετά σοβαρούς λόγους που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοούνται... στις εσωτερικές εκτροφές.@misalouris
Η χρονική στιγμή της αναπαραγωγής εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή στόχο;
Σωστά. το δικό μου "νωρίς" πρέπει να αποφεύγεται... ειδικά στις περιπτώσεις που οι εκτροφείς δεν έχουν απόλυτο έλεγχο στις συνθήκες του χώρου ή δεν υπάρχουν όλα από όσα απαιτούνται (χωρίς εκπτώσεις) για να δημιουργηθεί ρεαλιστικά η "άνοιξη" στο εκτροφείο τους.καλο ειναι να τονισουμε και τι συνέπειες υπαρχουν για τα γεννητουρια τοσο νωρις
Το δικό σου όμως "αργά" είναι νομίζω και επικίνδυνο...και σταματησαν τις γεννες αρχες Σεπτεμβρη
Για την ηλικία τώρα που ενηλικιώνεται η καρδερίνα θα μου επιτρέψεις να έχω αντιρρήσεις.Αν θυμαμαι καλα και ας με διορθωσει καποιος, η καρδερινα ειναι ετοιμη αναπαραγωγικα στους 7 μηνες,
Ασφαλώς και όχι. Με την ίδια λογική στην Αίγυπτο ή πιο κάτω που έχει πιο πολύ ζέστη να βγάλουν και παραπάνω.ειδικα στη Παφο που ειμαι εγω, που εχουμε 35 βαθμους αρχες Οκτώβρη, τοτε θα προλαβαιναν στην ιδια χρονια να γινουν και γονεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας