@Kateriniotis13 τα πελλετς μου τα έδωσε ο ίδιος ο εκτροφέας για της πρώτες μέρες. Οπότε δεν ξέρω που έχει. Συγνώμη
Μ' ένα τηλέφωνο ρώτα, θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες ο Νίκος. Αφού το έχει μάθει να τα τρώει θα σου χρειαστούν και σένα.@Ροξ και Λάκης οκ ευχαριστώ. Θα συνεχίζω να ψάχνω.
Συμφωνώ μαζί σου!. Και αυτή δαγκώνει αλλά με τον τρόπο της. Βάζω το χέρι μου μέσα και με ψιλοδαγκώνει μερικές φορές χαλαρά μερικές δυνατά.. Και όταν βγαίνουμε έξω που και που με δαγκώνει. Το δάχτυλο όπου κάθεται μου δαγκώνει. Αυτά τα νέα μας. Πιστεύω πως είναι λογικό, μίλησα και με τον εκτροφεα και μου είπε πως είναι λογικό καθώς ήταν πρώτη μέρα που την πήρα. Κάθε μέρα μου είπε θα υπάρχει βελτίωση και σε μια εβδομάδα θα είναι το πουλακι που είδα. Μου το έβγαλε έξω κτλπ το έβαλε και στο δάχτυλο μου και οντως ήταν πολύ ήρεμο χωρίς να δαγκώνει καθόλου. Λογικό, τότε ήταν στον χώρο του και τώρα βλέπει καινούργια πρόσωπα, καινούργιο κλουβί και καινούργιο χώρο. Τι άποψη έχετε;
Kώστα ίσως το πουλάκι θέλει κι άλλο χρόνο μαζί σου μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει χάδια. Δυστυχώς δεν μπορείς να το "κάνεις" να θέλει με άλλο τρόπο απο το να το κάνεις να θέλει να είναι μαζί σου. Σχετικά με τα δαγκώματα, έχεις σκεφτεί να δοκιμάσει την εκπαίδευση με κλίκερ?Πως μπορώ να την κάνω να με αφήσει να την χαϊδέψω και να σταματήσει να δαγκώνει?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας