@Ροξ και Λάκης κουκλίστικο έγινε. Με το καλό και το πουλάκι να γεμίσει το κλουβάκι!
Πάνε κάποια χρόνια που το ''βλέπω''. Όμορφο, αλλά θεωρώ πως δεν είναι εξυπηρετικό, δεν θα το αγόραζα.
.. Εσυ @Sissy μου απο ποια αποψη το λες;θα ηθελα την αποψη σου
Συνεχίζω να έχω την ίδια και...χειρότερη άποψη, επειδή τα είδα και από κοντά!Πραγματικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την μέχρι τώρα άρνηση μου για τα συγκεκριμένα κλουβιά ενώ μου άρεσαν.
Ίσως να έχει σχέση το ύψος τους σε σχέση με το μήκος... Ούτε κι εγώ δεν ξέρω, αν τα έβλεπα από κοντά μπορεί να είχα εντελώς διαφορετική άποψη.
Λοιπόν, τελευταίες οδηγίες προς... Ναυτιλομένους!@Sissy . Δείτε και πείτε μου αν ειναι καλό αλλά και αλλαγές. Ευχαριστώ
*Σε ότι αφορά την πατήθρα, απλά φρόντισε να περιορίσεις την έκταση του σχεδίου της-το φάρδος στου σχήματος που θα δώσεις.@Sissy. *την σχοινενια πατήθρα δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Η κούνια δεν μικραίνει μαι δεν υπάρχει ποιο μικρή.. Σε 4 Pet Shop έχω πάει.. Είναι μια ΛΊΓΟ ποιο κοντή αλλά είναι ποιο μεγάλη, αρκετά μεγαλύτερη. Η πόρτα θα ανοίγει ουτος ή άλλος η μία για να αλλάζω φαγητά κτλπ αλλά όταν το ηρεμήσω θα του ανοίγω και τις δύο σωστά;** Δεν καταλαβενω γιατί η θήκη-Βάση σουπιοκοκαλου πρέπει να πάει πίσω.. Το λέω γιατί έχει αυτό το εξόγκωμα για να κάθεται οπότε πάει λίγο άχρηστο αν το βάλω εκεί στην άκρη γιατί θα είναι δίπλα από την πατήθρα. Αυτά είχα να πω πείτε μου και εσείς την γνώμη σας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας