Γενικά Περιμένουνε την όμορφη Λίζα (πάροτλετ)

@Sissy ναι καλέ.. Κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή θα πάω από εκεί και θα διαλέξω.. Μόνο Κυριακή μπορώ για να είναι πρωί.. Αλλά για να μου λέει πως το πρώτο δαγκώνει δεν έχει λόγο να μου λέει ψέματα. Έχω σχοιματισει πολύ καλή εικόνα. Απλά θέλω να ρωτήσω θα μπορεί να μάθει κόλπα και να με συνηθίσει εύκολα το 5-6 μηνών;
 
@Sissy. Το μικρό νόμιζα θα με συνήθιζε ππιο εύκολα
Εγώ είμαι της άποψης πως πουλιά-ζώα-άνθρωποι συνηθίζουν και δέχονται όποιον σέβεται τις ανάγκες τους, ασχολείται ''σωστά'' μαζί τους (δηλ δεν προσπαθεί να τους επιβληθεί με το έτσι θέλω) και τους δίνει στη ζωή του τη θέση που τους αρμόζει... Και πάλι θα πω πως πρόκειται για μικρό σε ηλικία πουλί, που μπορείς να διαπλάσεις με ηρεμία και σκέψη, όπως όλα έχουν την ίδια ανάγκη.
Η άποψη μου είναι πως εκεί που βρίσκεται ο Νίκος εκτροφικά, μόνο ψέμματα δεν πιστεύω πως λέει... Το αντίθετο και γι αυτό τον εκτιμώ!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εαν δαγκώνει και χωρίς προηγούμενη εμπειρία απο πλευράς σου με το είδος θα σε δυσκολέψει αρκετά. Είναι καλό που μπορείς να τα γνωρίσεις και έπειτα να αποφασίσεις.
 
@Ροξ και Λάκης και εγώ το συμπάθησα παρα πολύ το πουλάκι. Είναι τόσο γλυκό και έχετε κάνει τόσα για αυτό. Φυσικά η απόφαση είναι δίκη σας αλλά δεν είναι πολύ μικρό για να πουν αν δαγκώνει ή όχι; Μήπως θέλει απλά να δοκιμάσει το χέρι; Απλά υποθέσεις κάνω!
 
@christina07 και εγώ έτσι θα πίστευα, ότι δοκιμαζει το χέρι αλλά ο εκτροφέας πιστεύω πως ξέρει πολύ καλά τι γίνεται οπότε για να μου λέει πως δαγκώνει, θα δαγκώνει.. Επίσης μου είπε πως μπορεί να ηρεμήσει σε 2 μήνες μπορεί σε 6 μήνες μπορεί και ποτέ γιαυτό που πρότεινε το άλλο πουλακι ή τα λεφτά μου πίσω (προκαταβολή)
 
@Ροξ και Λάκης καταλαβαίνω απόλυτα και μπράβο του που σας ενημέρωσε! Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλό εκτροφέα. Δεν έχω εμπειρία με το είδος και δεν ξέρω ποσο δυνατά δαγκώνουν ή αν γίνεται να εκπαιδευτεί (λογικά θα γίνεται αλλά θα πάρει χρόνο). Κάπου εδώ πέρα θεωρώ πως ρισκάρεις (όπως με κάθε πουλί ) δεν είναι όλα ρομποτάκια να κάνουν τα ίδια πράγματα. Θα έλεγα να τα επισκεφτείτε αν γίνεται. Εγώ προσωπικά όταν είδα τον μικρό μου έλιωσε η καρδιά μου και κατάλαβα ότι έπρεπε να τον πάρω. Καλή τύχη σας εύχομαι!
 
@christina07 το ποιο πιθανό είναι Κυριακή πρωί πρωί να πάμε να τα δούμε και να πάρουμε 1..υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ο ίδιος να κατέβει εδώ που μένω εγώ και να μου το δώσει. Γενικά έχουμε μεγάλη απόσταση (1 ώρα δρόμος από Άλιμο μέχρι Πεύκη) οπότε μου είναι δύσκολο και ο ίδιος μου είπε καλύτερα πρωί για να μην κοιμηθεί σε ένα μέρος στο οποίο έχει κάτσει μόνο 2 ώρες γιατί θα αγχωθεί
 
Η όμορφη Λίζα είναι επιτέλους στο νέο της σπίτι ❤️️️️️. Έχει βγει έξω, έχουμε παίξει 10 λεπτά (μέχρι να της βάλω φαΐ, πελλετ και νερό) και εχει ξαναεπιστρεψει στο κλουβί της. Δεν έχει φάει ούτε έχει πιει και όλη την μέρα (είναι σπίτι από της 1:30) κάθεται στο ίδιο ξυλάκι. Δεν είναι μια κούκλα;
 

Συνημμένα

  • received_728381901233852.webp
    received_728381901233852.webp
    61 KB · Προβολές: 45
  • received_536451890576997.webp
    received_536451890576997.webp
    82,7 KB · Προβολές: 46
  • received_245413566686009.webp
    received_245413566686009.webp
    28,4 KB · Προβολές: 44
Μπροβο! Πολύ όμορφη.
Περιμένουμε και εμείς τέλος του μήνα να αποκτήσουμε την Bonita (parrotlet)..

Ήθελα να ρωτήσω για τα pellets τα βρήκες κάπου on line ; Ψάχνω και δε βρίσκω
 
Back
Top