Ασθένειες Πληγή στο εσωτερικό του ποδιού του monk

@ianos σας ευχαριστω παρα πολυ για τη σκέψη, πραγματικα με συγκινήσατε!
Η αλήθεια είναι ότι αυριο θα πρέπει να επιστρέψω πισω, γιατί δεν είναι ευκολο να λείπεις καλοκαίρι σεζόν από το νησί, περιμενα να δω τι θα μου πει η γιατρός και είχα σκεφτεί αν χρειαστεί να μείνει, να τον παραλαβει μια φίλη μου που έχει επίσης παπαγαλους και να ξανανεβω μια Κυριακή να τον παρω.ειναι ταλαιπωρεία και έξοδα αρκετά, αλλά δε μπορω να μην το κάνω για τον μικρό!
Ευελπιστώ να μη χρειαστεί νοσηλεία και αυριο να είμαστε παλι στον ΚΤΕΛ μαζί για την επιστροφή μας..
Σας ευχαριστω παρα πολυ παντως για τη σκέψη, πραγματικα!
 
@ianos με χαρά θα το πρότεινα κ εγώ αλλά έχω τις εξής αντικειμενικές δυσκολίες. Εργάζομαι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα κ το νωρίτερο που θα μπορούσα να είμαι σπίτι είναι κατά τις 5.30 με 6 παρά. Πίσω μένει η μητέρα μου που δεν μπορεί να κοιτάζει τον Σοφοκλή κ έτσι τον έχω κλειστό στο κλουβί του μέχρι να γυρίσω. Όσο για το κινητικό μου θέμα δεν με νοιάζει, θα βρω την άκρη κ θα πηγαίνω στην Δουκάκη δεν θα είναι θέμα, όπως κ όταν πήγαινα τον Θεμιστοκλή. Εάν μπορεί να μένει μόνος του τις ώρες που σας ειπα, με χαρά προσφέρομαι. Θα τον μάθω να λέει Σοφοκλή!
 
Λοιπόν παιδια! Έμεινα κατενθουσιασμενη με την κυρία Λουκάκη. Ευγενέστατη λαό επειδή είχα αγχος και μου πε πολλα είχε την υπομονή να μου τα εξηγήσει ξανά και ξανά!
Ο μικρός είχε ζημιά μεγάλη και στο ποδι και στο λαιμό. Στο λαιμό είχε τραυματιστεί προφανως τη μέρα που παλευε να βγάλει το κολάρο και του χε κάνει μεγάλο θέμα.
Επειδή περασε ταξίδι μου είπε ότι στο ποδαρακι μπορει να χρειαζόταν και ράμματα αλλά θα έπρεπε να μείνει εδώ και να τον παρω σε 3 μέρες. Υπήρχε και η εναλλακτική με κρέμες και δεσιμο να το κάνω εγώ.
Όποτε αποφάσισα να τον παρω και να το κάνω εγώ και σε περιπτωση που δουμε ότι δεν παει καλα να ανεβω ξανά για τα ράμματα. Έτσι κι αλλιώς και να τον αφηνα παλι θα ερχόμουν να τον παρω.
Μου δώσε άλλη αντιβίωση γιατί το augmentin μου το κανε εμετο, παυσίπονο έπρεπε να παρει 7πλασια ποσοτητα από αυτή που μου δώσε ο γιατρός μου, θα του βάζω antistress, θα του αλλάζω την πληγη και μου δώσε 2 αλοιφές εναλλάξ κάθε 2 μέρες και θάνατον ψεκάζω με αραιωμένη ποσιμη αλόη.
Οι κουτσουλιές του είναι καλές, με ρωτησε μόνο αμα του δίνω ψωμί, που και στο ταξίδι σήμερα του δωσα λίγο ψωμί του τοστ, γιατί βρήκε ζυμομυκητες και χτες του δωσα επειδη δεν έφαγε καλά όλη μέρα και ξέρω ότι του αρέσει και μου πε σε μια εβδομάδα που δε θα του χω ξαναδώσει να στείλω κουτσουλιά.
Επίσης μου πε η επιθετικότητα που μου έβγαλε (και ίσως και η μανία με τα φτερά αν δεν είναι από τον τραυματισμό) να είναι επειδή του επιτρέπω να έρχεται και να τριβεται πανω μου..
Και επίσης μου πε όταν μαδιεται να μη του φωνάζω, γιατί το βρίσκει και σαν τρόπο να του δίνω παραπανω σημασία.
Αυτά από μένα. Τώρα παρατηρουμε πως πανε οι πληγες και βλέπουμε.
Επίσης είναι κατά του κολαρου γιατί θεωρεί ότι τους κάνει μεγάλο στρεσαρισμα.
 
@Nikolina Μπράβο στην Δουκάκη κ σε σένα αλλά κυρίως στον πονηρό Χορχιτο. Φτάνει στα άκρα για να σου τραβά την προσοχή! Χαίρομαι που είσαι χαρούμενη κ που όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Δεν ξέρω εάν είναι προτιμότερο τα ραματα από τις αλοιφές αλλά εάν δεν πιάσουν υπάρχει κ αυτό. Χαίρομαι πολύ. 😍. Παραμένω στη διάθεσή σου.
 
@MARY58 δε θα του βαλω κολάρο. Είναι πληγωμενο το λαιμακι του. Και πλέον κλειστή η πληγη με γαζα, όποτε δεν έχω κίνδυνο. Χτες από την κουραση δεν πειραξε και καθόλου τα φτεράκια του. Τώρα είμαστε στο ΚΤΕΛ, επιστρέφουμε.!
 
@marapo καλημέρα! Οπτικά και από άποψη συμπεριφοράς είναι πολυ καλα! Δεν έχει εκείνη την υπνηλία που είχε όλη μέρα, σταμάτησε να βγάζει τα φτερά του, τρώει, ενεργειται, όλα καλά.
Χτες βέβαια κατέβασε τη γαζα που του είχε βάλει η γιατρός και ήταν όλη η πληγη έξω και ταλαιπωρηθηκαμε αρκετά μέχρι να βρουμε τρόπο να του δέσουμε τη γαζα και να μην την κάνει χίλια κομμάτια. Η πληγη θέλει πολυ χρόνο μου πε η γιατρος, περιμενουμε να δουμε.
Στο λαιμακο του είχε κάνει μεγάλη ζημιά, προσπαθωντας να βγάλει το κολάρο προφανώς. Χτες που ηταν η πρώτη μέρα να του βάλω κρέμα πανω, τον είδα πρωτη φορα να αντιδρά από πονο....
Πιστευω όμως όλα θα πάνε καλά!
 
@Tony Forpus δε μου είπε κάτι η γιατρός γι αυτό. Χτυπημα μου είχαν πει.
Το θέμα είναι ότι τώρα που τον έχω εδώ και τον κοιτάω, είδα ότι εκεί που τελειώνει η Γάζα από πανω , μου χει κάνει άλλη μια μικρή πληγουλα, δεν ξέρω αν είναι από τη λυσσα του να βγαλει τη γαζα, θα στείλω φωτογραφία τώρα στη γιατρό,
 
είδα ότι εκεί που τελειώνει η Γάζα από πανω , μου χει κάνει άλλη μια μικρή πληγουλα,
μήπως η πληγή επεκτείνεται; ρώτησε και για αυτό τη γιατρό...
 
@Tony Forpus δεν ξέρω τι να σας πω. Έστειλα φωτογραφιες στην κυρία Δουκακη, της είπα ότι έχει και καινουρια πληγη , μου απαντησε να της στείλω φωτογραφιες τη Δευτέρα ξανά που θα βγάλω τη γαζα, δε μου πε κάτι,
 
Back
Top