Φυσικά. Πετάει σε μία κλούβα 80x80x40h, κάνει το πιο παράξενο τσίου του κόσμου και συνεχίζει να είναι ιδιότροπη με την τροφή της!Τα κατάφερε;
Πουντη; Καιρό δεν έχεις να μας τη δείξεις;Φυσικά. Πετάει σε μία κλούβα 80x80x40h, κάνει το πιο παράξενο τσίου του κόσμου και συνεχίζει να είναι ιδιότροπη με την τροφή της!
Θα προσπαθήσω αύριο!Πουντη; Καιρό δεν έχεις να μας τη δείξεις;
θα περιμένουμεΘα προσπαθήσω αύριο!
Πουντη; Καιρό δεν έχεις να μας τη δείξεις;
Nαι μετα ειδα την αλλαγη! Θελω και γω να την δω!Φυσικά. Πετάει σε μία κλούβα 80x80x40h, κάνει το πιο παράξενο τσίου του κόσμου και συνεχίζει να είναι ιδιότροπη με την τροφή της!
Είναι ξύλο τύπου OSB3. Είναι πιο ελαφρύ απο άλλα κόντρα πλακέ, εξαρτάται και απο το πάχος βέβαια.Αυτό νομίζω είναι 1,6cm πάχος. Δύο κομμάτια 40-160 και 45-180 μου πήγαν περίπου στα 11 ευρώ.το υλικο της οροφης πως ονομαζεται;
Εσυ εισαι χειρότερος από εμένα, δεν σε είχα πάρει χαμπάρι.Βγάλτη να μας τη δείξεις ρε Δημήτρη... Μια φωτογραφιούλα...
Καλή η προσπάθεια αλλά αποτυχία. Δεν αναδεικνύεις τα καλή της. Ξαναπροσπαθησε με ήλιο. :DΔεν κατάφερα καλύτερες. Είναι και ο καιρός σκοτεινός.
View attachment 49194
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας