George Kouth
PB Member
Μόνο like κάνει αλλά δεν απαντάει ο κύριος!Η αλήθεια είναι αυτή Γιώργο μου... Αλλά δεν παίρνει από λόγια ο Δευκαλίων.. Δεν τον ξέρω εγώ..
Μόνο like κάνει αλλά δεν απαντάει ο κύριος!Η αλήθεια είναι αυτή Γιώργο μου... Αλλά δεν παίρνει από λόγια ο Δευκαλίων.. Δεν τον ξέρω εγώ..
Γεροντοπαραξενιές! Είναι πως θα ξυπνήσει το πρωί! Και μάλλον σήμερα στραβοξύπνησε χιχιχιΜόνο like κάνει αλλά δεν απαντάει ο κύριος!
Άσε μην τον τσιτώνεις άλλο, θα αρχίσει τα επιστημονικά του!:DΓεροντοπαραξενιές! Είναι πως θα ξυπνήσει το πρωί! Και μάλλον σήμερα στραβοξύπνησε χιχιχι
Εντάξει, αυτό ήταν... Που θα με πεις και επιστήμονα, σιχτίρ... .Άσε μην τον τσιτώνεις άλλο, θα αρχίσει τα επιστημονικά του!:D
εεε οσο να είναι... Τώρα που πήρες αχάτες τοπάζιο κίτρινο μωσαικό και μπαίνεις στα πιο βαθιά... ήσουν που ήσουν... Τωρα έγινες επιστήμονας και θα μιλάτε με τον κ. Μάκη και εμείς θα πατάμε μόνο like στα... τιρκουάζ, σατινέ, φορέα τοπάζιο, μ ελευκό κυρίαρχο και φαιομελαννίνη που εξαφανίζεται μέσα στο μπορντοροδοκόκκινο του λιποχρώματοςΕντάξει, αυτό ήταν... Που θα με πεις και επιστήμονα, σιχτίρ... .
Όλο δουλειες μου ανοίγετε...
Αύριο, πρωί... και αυτό γιατί το υποσχέθηκα, μην παίρνετε αερα.
Μα τί να τον κάνεις τον δάσκαλο, αφού υπάρχει η Αλίκη που είναι σε universal μετάδοσηκαι εγω σιγά σιγά αρχίζω να τα μαθαίνω αυτά γιατί είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά δεν έχω τον δάσκαλο απο κοντά... Τυχερέ !
Πήρα ΣΑΤΙΝΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟΎ,τα τοπάζ τα πήρε ο άλλος Δημήτρης:D.τώρα που πήρες αχάτες τοπάζιο κίτρινο μωσαικό
ααα οκ master shifu ;)Μα τί να τον κάνεις τον δάσκαλο, αφού υπάρχει η Αλίκη που είναι σε universal μετάδοση
Απλά αντιστρέφεις υποκείμενο με αντικείμενο σε κάθε τί που λέει και μαθαίνεις.. Έτσι απλά!
Πήρα ΣΑΤΙΝΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟΎ,τα τοπάζ τα πήρε ο άλλος Δημήτρης:D.
Τα δικά μου έχουν μόνο καφέ ευμελανίνη.
Αχ ψυχουλακι μου πανεμορφο τα λογια ειναι περιτταα νομιζω:)Δεύτε λάβετε:
View attachment 44979
Τώρα μένει η επανεξέταση. Οι κουτσουλιές είναι πρασινωπές. Το δείγμα που θα εξεταστεί καλύτερα να είναι μεσημεριανό.
Έτσι Μαρία. Γιατί η ανατροπή δεν είναι εκπομπή... Μη το ξεχνάμεΤέτοια ανατροπή ούτε η Σταχτοπούτα!
Ελπίζω να την γλιτώσω με κανέναν μύκητα μόνο.Μια χαρά θα είναι οι εξετάσεις!
tech freak μου εσύ!Δείτε διαφορά...
πώς το έκανες αυτό βρε θεριό! Μη μου πείς,arduino;τώρα μάλιστα! :D
όχι με το adobe photoshop :D σου στέλνω πμπώς το έκανες αυτό βρε θεριό! Μη μου πείς,arduino;
Στείλε μου pm,θα μου φανεί χρήσιμο να το στέλνω σε μερικούς που θέλω να την πάθουν με επιληψία
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας