δημητρις113
PB Member
μπραβο σου συχαρτηρια μια χαρα παει το πουλακι
Συνεπώς... συνεχίζουμε εδώ που ανήκει...Φωτογραφία δεν υπάρχει γιατί μέχρι χτές μου ήταν εμφανές λόγω γυμνού κορμού. Το θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Ποιος-έχει-διάθεση-να-σώσει-ένα-μάλλον-καρδερινοκάναρο.27090/
Όπως το πάει το βλέπω να πηγαίνουμε για cast στο "Τόλμη και Γοητεία"Σε τι κατάσταση είναι ο "ταλαίπωρος" φίλος μας;
Είμαι σίγουρος γι' αυτό... Θα περιμένω τις φωτό.Υπάρχει τεράστια διαφορά ακόμη και σε σχέση με τις φωτογραφίες που σας έστειλα πριν 20 μέρες.
Πφφφ, παρωχημένο σήριαλ, ακούς εκεί casting... Παιδί μου πήγαινε την κατευθείαν πρωταγωνίστρια στο sequel της εκπληκτικής σαπουνόπερας Μαρία η άσχημη και θα πάρει και όσκαρ. Εσύ φυσικά δηλώνεις οτι εισαι ο αντζέντης της.Όπως το πάει το βλέπω να πηγαίνουμε για cast στο "Τόλμη και Γοητεία"
Μαρία γιατί το λές αυτό. Το κάτω μέρος του κλουβιού είναι στο 2.40 m απο το έδαφος. Τώρα αν πατήσει παντζούρια κτλ.. Δεν βγαίνει, γιατί σκέψου πως και το διπλανό κλουβάκι έχει προστατευτικό. Το θέμα βέβαια είναι οι άλλες γάτες, που είναι και πολλές και η αυλή μου ακόμα μπάζει καθώς ένα σημείο φτιάχνω και άλλο χαλάει. Δεν θα ανεβαίνω πάντως 5 σκαλιά κάθε μέρα για πολύ. Θα φτιάξω κατασκευή στον κήπο,θα περιφράξω γύρω γύρω και θα κάνω την ευχή μου.Λές να βάλω και λίγο voltage στα σύρματα καλού κακούΌταν μεγαλώσει το γατί, χαλαρά φτάνει τα κλουβιά υπόψιν.
Σε κάτι τέτοια είμαι μερακλής. Θα έρθει και η σειρά τους!Μακάρι να μπορούσαν να το έβλεπαν οι προηγούμενοι "σωτήρες" κάτοχοί του.
Θα το πας να το δουν; Αχ πάρε με μαζί! Και γω μερακλού είμαι.Σε κάτι τέτοια είμαι μερακλής. Θα έρθει και η σειρά τους!
Δεν ξέρω και γώ τί να πώΑπό το πεζούλι του παραθύρου, οι δικές μου τουλάχιστον, θα έφταναν, τι να πω...
Παχύδερμα είναι Παναγιώτα, δεν θα νιώσουν και κάτι ούτε θα προβληματιστούν παραπάνω απο ένα δευτερόλεπτο. Θα 'ναι κέρδος να πούν "τί μ@.. Που έγινα" λίγο αφού έχουν ξαπλώσει. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω το πουλί. Όταν θα μπεί στο αμάξι θα είναι για να πάει στο γιατρό, οι άλλοι θα δούν φωτογραφία του.Θα το πας να το δουν; Αχ πάρε με μαζί! Και γω μερακλού είμαι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας