και μανταλακι κανει καλη δουλειαΑν συμβεί αυτό θα τα δείς ακόμα και "κατακόρυφο" να κάνουνε για να βάλουν
το ράμφο τους στην μπίλια. Ενα πιάσημο με μονοτική ταινία των δύο συρμάτων ακριβώς κάτω απο την μπίλια παρέχει μια πρόσθετη ασφάλεια.
και μανταλακι κανει καλη δουλειαΑν συμβεί αυτό θα τα δείς ακόμα και "κατακόρυφο" να κάνουνε για να βάλουν
το ράμφο τους στην μπίλια. Ενα πιάσημο με μονοτική ταινία των δύο συρμάτων ακριβώς κάτω απο την μπίλια παρέχει μια πρόσθετη ασφάλεια.
Εννοείς να πιαστούν δύο σύρματα μεταξύ τους με ένα μανταλάκι και από πάνω να τοποθετηθεί η ποτίστρα;και μανταλακι κανει καλη δουλεια
για να αποφεύγονται τα κολλήματα χρειάζεται καλό καθάρισμα με μπατονέττα το
τμήμα της ποτήστρας μέσα στο οποίο "τρέχει" η μπίλια.
σταυρο αυτη ειναι η ενσταση μου, μονο και μονο απο αποψη χρονου
... Κατ εμε το μονο μειονεκτιμα ειναι η δυσκολια στην τοποθετηση τους..
Αυτές για τις οποίες μιλάμε έχουν μια υποδοχή στο κάτω μέρος που κουμπώνει στα κάγκελα. Ανέβασε αν θέλεις μια φωτογραφία από τις δικές σου.Αυτες που εχω πιανονται στα καγκελα με ενα συρματακι
όντως αυτές είναι δύσκολες. Προσπάθησε να την τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε το σύρμα να παραμένει σταθερό και το δοχείο να γλιστρά εκτός όταν θέλεις να την βγάλεις.Αυτες που εχω πιανονται στα καγκελα με ενα συρματακι.. Η ολη διαδικασια(λυνω το συρμα- ξαναδενω το συρμα-τοποθετω την ποτιστρα στο σωστο υψος) προσωπικα με δυσκολευει
όντως αυτές είναι δύσκολες. Προσπάθησε να την τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε το σύρμα να παραμένει σταθερό και το δοχείο να γλιστρά εκτός όταν θέλεις να την βγάλεις.
Δεν πέφτει σταγόνα σταγόνα. Αν κρατήσεις πατημένη τη μπίλια τότε το νερό τρέχει με κανονική ροή. Το πουλί κάνει το ίδιο πράγμα με το ράμφος του και χορταίνει νερό σε δευτερόλεπτα.Ξέρω και εγώ; Με την μπίλια σταγόνα σταγόνα χορταίνει το καημένο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας