ianos
PB Supporter
Ωραία Γιώργο, τα πράγματα δείχνουν σαφώς καλύτερα. Τώρα αυτό το λίγο ξεραμένο αίμα, μπορεί να είναι πράγματι έτσι, ίσως όμως και να είναι ξεραμένη αλοιφή με νεκρά κύτταρα δέρματος; Πότε θα ξεκινήσεις epithol?
Θα συνεχίσω τρεις μέρες ακόμα την fucidin και μετά θα αρχίσω epithol. Το υπολογίζω άλλη μια εβδομάδα με epithol περίπου και μετά τέλος.Ωραία Γιώργο, τα πράγματα δείχνουν σαφώς καλύτερα. Τώρα αυτό το λίγο ξεραμένο αίμα, μπορεί να είναι πράγματι έτσι, ίσως όμως και να είναι ξεραμένη αλοιφή με νεκρά κύτταρα δέρματος; Πότε θα ξεκινήσεις epithol?
Τέλεια εξέλιξη..
Μπράβο σου...
Epithol μια φορά το μήνα και δεν θα έχεις ποτέ ξανά πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Βασικά όλα βασίζονται στην βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Μακάρι στο μέλλον να μην χρειαστούν! (με την καλή έννοια)Μπράβο Γιώργο!
Μια απλή εντριβή σε κάθε πόδι... με ελάχιστη ποσότητα epithol που θα έχεις βάλει νωρίτερα στο δάχτυλό σου... μια φορά το μήνα... και θα λυθούν σχεδόν όλα τα προβλήματά σου με τα ακάρεα του δέρματος.Πόσες μέρες θα πρέπει να του βάλω;
Ναι αλλά αυτές τις μέρες δεν θέλει λίγο παραπάνω; Να κάνω ας πούμε μια εντριβή σήμερα και την άλλη μετά από ένα μήνα;Μια απλή εντριβή σε κάθε πόδι... με ελάχιστη ποσότητα epithol που θα έχεις βάλει νωρίτερα στο δάχτυλό σου... μια φορά το μήνα... και θα λυθούν σχεδόν όλα τα προβλήματά σου με τα ακάρεα του δέρματος.
Θα πρότεινα να βάλεις σήμερα.. Την επόμενη στο τέλος του μήνα... και μετά κάθε μήνα.Ναι αλλά αυτές τις μέρες δεν θέλει λίγο παραπάνω;
Μάλιστα. Σε ευχαριστώ πολύ!Θα πρότεινα να βάλεις σήμερα.. Την επόμενη στο τέλος του μήνα... και μετά κάθε μήνα.
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά τα συγχαρητήρια δεν είναι για εμένα. Τα αξίζουν τα παιδιά που με βοήθησαν και πήγαν έτσι καλά τα πράγματα.Συγχαρητήρια Γιώργο για την προσπάθεια σου και πολλά μπράβο στα μέλη που βοήθησαν
Ευχαριστώ πολύ Στέφανε. Νομίζω πως τα έκοψα πριν δύο-τρεις μήνες. Χρειάζεται ξανά;Θεαματική βελτίωση! Μπράβο Γιώργο. Καλό επίσης θα ήταν να του κόψεις και τα νύχια του.
Χρειάζεται ξανά
Εσύ το αφαίρεσες δηλαδή; Με τον γνωστό κόπτη;Αν και καθυστέρησα να μπω στο θέμα (λόγο φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να βλέπω όλα τα θεματα), εγώ έχω να προσθέσω μόνο ότι καλό είναι να γίνει αφαίρεση του δαχτυλιδιού, γιατι υπάρχει μια περίπτωση να ξανά δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα, δεν μιλάω υποθετικά το έχω συναντήσει στο δικό μου κοπάδι!
Ο κύριος που εμφανίζεται στη φώτο είναι 3 χρονών και είχε σε μεγαλύτερο μέγεθος το πρόβλημα που αντιμετωπιζεις εσύ τώρα!
View attachment 49245
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας