Κατ αρχην λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου, ειναι πραγματι οδυνηρο αλλα τουλαχιστον κρατα το οτι εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου για να το σωσεις. Πληροφοριακα να αναφερω απλα για οσους ενδεχομενως αντιμετωπισουν παρομοιο προβλημα οτι οταν μου προεκυψε κατι αντιστοιχο το οποιο αφορουσε πρηξιμο κατω απο το δαχτυλιδι (οχι σε τετοιο προχωρημενο σημειο οπως το δικο σου)οτι χρησημοποιησα την αλοιφη celestoderm για δυο φορες την ημερα και ειδα αμεσα αποτελεσματα, ετσι ωστε να με βοηθησει να ξεπρηστει το ποδι και να αφαιρεσω μετα το δαχτυλιδι.Αν θεωρηθει οτι διαφημιζω καποιο προιον και απαγορευεται παρακαλω την διαχειρηση να διαγραψει το μηνυμα μου αυτο.
Καλά κάνεις... όταν κάποιος είναι ευχαριστημένος δε βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνει...
Παιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω πως μόλις γυρίσαμε από πτηνίατρο και αφού έκοψε το δακτυλίδι μας είπε πως αυτός και μόνο αυτός ήταν ο λόγος που πρήστηκε, δυστυχώς μετά από λίγα λεπτά το πολυαγαπημένο μας καναρίνι απεβίωσε... Θα επανέλθω στο μέλλον στην ωραία σας παρέα, δυστυχώς είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή, σας ευχαριστώ όλους...
Λυπάμαι... Πολύ λυπάμαι... καθυστέρησες να ζητήσεις βοήθεια... ειλικρινά λυπάμαι.
Πέρα όμως από τις προσπάθειες όλων θα ήθελα να γράψω δυο σκέψεις...
Υπάρχουν θέματα που ο καθένας μπορεί να μεταφέρει την άποψή του, να συμφωνήσει και να διαφωνήσει σε οτιδήποτε... είναι "ανοικτά" σε κάθε συζήτηση.
Υπάρχουν και άλλα θέματα που αφορούν την
υγεία όντων τα οποία κατά την άποψή μου δεν επιδέχονται
ούτε εικασίες, ούτε πειραματισμοί και φυσικά ούτε αβάσιμες οδηγίες...
Είναι θέματα
άκρως σοβαρά, απαιτούν
απόλυτο σεβασμό από όλους μας.
Όταν κάποιος φίλος "ακουμπά" το πρόβλημα στην ομάδα μας, το κάνει γιατί
το αισθάνεται . Γιατί
χρειάζεται βοήθεια. Γιατί
το έχει ανάγκη !
Σε τέτοιου είδους προβλήματα που θα τα χαρακτήριζα ζωής ή θανάτου... Θα πρέπει
όλοι να στεκόμαστε σοβαρά... Θα πρέπει να απαντούν όσοι μπορούν να βοηθήσουν και κυρίως όσοι γνωρίζουν...
Πειράματα στον πόνο και στην υγεία δεν μπορούμε να κάνουμε...
Αν για παράδειγμα εγώ
νομίζω ... και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος,
καλύτερα να ξεκινώ την πρότασή μου με το νομίζω... ώστε να αποφεύγεται η παραπλάνηση του ατόμου από λάθος πληροφορία. Θα είναι πολύ καλύτερα μια και θα λαμβάνει υπόψη του την αμφιβολία μου.
Αν πάλι εγώ
δεν είμαι σίγουρος για κάτι... Παρακολουθώ απλά το θέμα
για να μάθω...
Με αναφορές τύπου
μου είπαν, άκουσα, ένας ψηλός έκανε κλπ νομίζω πως βάζουμε σε κίνδυνο ζωές, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να επαναφέρουμε πίσω ...
αν από λάθος συμβουλές πεθάνουν...
Αυτό δεν είναι
φόβος να πω τη γνώμη μου...
είναι απλά σεβασμός στη ζωή, και νομίζω
στάση ευθύνης!