Ταλαιπωρηθηκα κουραστηκα νευριασα με κατηγορησα
Oι Ζακο τελικα ειναι ποιο γρηγοροι απο την σκιά τους!Δεν λες παλι καλα που δεν ζεις στο χωριο του Λουκι Λουκ... Θα τον εκλαιγες τωρα!
Τελος καλο ολα καλα!
Εγω απο την αλλη δεν πιστευω οτι ειδαν κατι αγνωστο αλλα κατι που πετουσε και σύμφωνα με τους κανονες εμπλοκής των κυνηγων, οτι πεταει καταρριπτεταιΠαιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά είχα από την αρχή μια τέτοια προαίσθηση
. Είδαν κάτι άγνωστο και το χτύπησαν από περιέργεια. Εκτός και αν κάποιος το έκανε για εκδίκηση.
Βρες ποιοι εχουν flobert στο χωρίο και... μην με φορτώνεις ρε Στράτο και μου βγει ο ρημαδης ο πρωτόγονος που θάβω μέσα μου..
Και μένα μου βγαίνει ''πρωτόγονο'' συναίσθημα και θα την πω την κακία μου! Μακάρι να έτρεχε κι αυτός από τον ίδιο λόγο που προκάλεσε ο πυροβολισμός του!δεν θα κινδύνευε η ζωούλα του, αλλά θα ήθελα να πονούσε...Εχω βρει αυτον που το εκανε εφαγε μια μυνησαρα να τρεχει και αυτος τωρα
Τον κακοήθη! ακούς εκεί να είναι ενημερωμένος για ότι συνέβει και να πυροβολήσει το πουλί! Σίγουρα θα κατάλαβε πως δεν ήταν από τα ''συνηθισμένα'' για τον τόπο πουλιά, αλλά μπρος στο βίτσιο... Δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά αλλά νιώθω μεγάλο θυμό...... Παρεμπιπτόντως ηταν ο πρωτος που εδωσα φωτο το πουλι και τηλ για να με ενημερώσει αν δει ή ακουσει κατι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας