Parrotsmile
PB Member
Η πτερώρια σε όλο το μεγαλείο της. Πρώτη φορά βλέπω από κοντά να εξελίσσεται και είναι καλή και συναρπαστική εμπειρία. Σημερινές φωτογραφίες. Το κεφάλι του αρσενικού έχει γίνει σχεδόν άσπρο.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να δούμε πώς αυτά τα πτηνά είναι άνετα. Gouldians μου δεν ήθελε για μένα να τοποθετήσετε τα χέρια μου σε κλουβί τους. Συγχαρητήρια για να γίνει φιλικό με τα πτηνά.
Είμαι πάντα εκπλήσσει πόσα φτερά αυτά τα μικρά πουλιά χάνουν κατά τη διάρκεια μιας μαδώ. Gouldians μου τους φινίρισμα είναι ακριβώς μαδώ τώρα.
Τι ομορφα που ειναι!Φτου φτου! Νομιζω ομως Κωσταντινε οτι τα νυχακια τους ειναι μεγαλα. Δεν ξερω ισως να ειναι και το παχος της πατηθρας, αλλα ετσι μου φαινεται.
Και πολυ καλα κανεις Κωσταντινε! Η ερωτηση αφορουσε πιο πολυ εμενα που βλεπω κατι αντιστοιχο στην καναριτσα μου και δισταζω να τις τα κοψω. Περιμενουμε με χαρα τα μικρα σου!(απο τωρα με πιανει η ανυπομονησια)Φανταζομαι χρωματα! Πρωτα απο ολα να ειναι γερα τους ευχομαι!Και εγώ αυτό νομίζω, αλλά δεν θέλω να τα πειράξω τώρα γιατί δείχνει να φτιάχνουν τη φωλιά τους.
Και εγώ αυτό νομίζω, αλλά δεν θέλω να τα πειράξω τώρα γιατί δείχνει να φτιάχνουν τη φωλιά τους.
Κωνσταντινε στην φυση τα γκουλντιανς περνούν πτεροροια με το τελος της αναπαραγωγικης περιοδου. Στα πουλια εκτροφης πολλες φορες η πτεροροια ειναι ενδειξη για την διακοπη της αναπαραγωγης. Πολλα μαλιστα παρατουν την γεννα αν μπουν σε πτεροροια λογω ενστικτου επιβιωσης-αυτοσυντηρησης. Στις παρακατω φωτογραφιες σου δειχνω ποσο ανοιχτοχρωμο ειναι το ραμφος της θυληκιας μου που μολις τελειωσε την πτεροροια (τελευταια φωτογραφια). Στην πρωτη δες ποσο σκουρο ηταν κατα την αναπαραγωγη. Στην δευτερη αρχιζει να "ασπριζει" καθως τελειωνει την πτεροροια της.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας