Αναπαραγωγή Προσπάθεια ζευγαρώματος των καναρινιών μου

@Magdalena αχ! Κιτρινουλης σωστός ! Αγέρωχος! 🤩🥰🤩🤩
Για το θέμα του βίντεο, κατέβασα την εφαρμογή από το play store video panda compress κ έτσι μείωσα την χωρητικότητα του κ μπόρεσα να το ανεβάσω.
 
Να προσεχεις γενικα στα κλουβια σου τις κρυφοπαγιδες! Τι εννοω...να μην μπορει πουθενα να σκαλωσει το ποδι του καναρινιου!
Σε μια φωτογραφια σου ειδα αυτο:
View attachment 89746

Αν δεν ηταν "εξωτερικος εχθρος" τοτε μια άλλη σκεψη μπαινει στη λιστα! Να το εκανε το ιδιο το καναρινι! Καπου μαγκωθηκε το ποδαρακι του δεν μπορουσε να το βγαλει και αρχισε και τσιμπουσε το σημειο αυτο για να ελευθερωθει! Αν ομως ηταν "εξωτερικος εχθρος" επρεπε ηδη να ειχες κανει προστασια στα καναρινακια!

Να κοιταζεις και να παρακολουθεις αν τρωει/πινει νερο!
Ωραιες οι πατηθρες! Να το χαιρεσαι, ειναι πολυ ομορφο καναρινακι και ετσι οπως το φροντιζεις θα επιστρεψει γρηγορα στους ρυθμους που ηταν!😁
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την πολύ σωστή παρατήρηση σου!Για αυτό λεμε πως πολλές φορές μια φωτογραφία μπορεί να βοηθησει.
έχω βαλεο ται ραπς σε κάποια σημεία γιατιε βοηθαει στο να ειναι σταθερο.
Τωρα οσων αφορα το πουλάκι και τρώει και πινει νερακι αλλα και διαθεση εχει.
Και εχω σχεδιάσει και δεομολογησει προστασία απο αρπακτικά.
Εντός της εβδομάδας θα είναι έτοιμη και θα παραθέσω φωτογραφίες
 
@pikos apikos Την ξερω αυτη την ζευγαρωστρα 😏
Ειχα παρει πολυ πιο παλια μια για δοκιμη, και στην δοκιμη εμεινα!
Η σχαρα δεν ειναι "κολλημενη" με το κλουβι αλλά εχει 1 σιδερο αριστερα και 1 δεξια και απλως ακουμπαει η σχαρα με αποτελεσμα οταν κατεβαιναν τα καναρινακια να κανει θορυβο λες και χτυπαγες καπακια απο κατσαρολες 🤪
Ειχα δεσει και εγω την σχαρα, αλλά τα δεματικα ηταν σε κοντινες αποστασεις ωστε να μην κανει κοιλια η σχαρα και υπαρξει ατυχημα σε καποιο καναρινακι!

Θα περιμενουμε φωτογραφιες οταν μπορεσεις απο την προστασια που θα φτιαξεις για τα καναρινακια σου 😁
 
@Magdalena υπέροχος!🧿 Βρήκε πάλι τους ρυθμούς του. Να συμπληρώσω μόνο αφού και στις ξύλινες βολεύεται να τις έχεις όλες ξύλινες για να μην επιβαρυνθεί το ποδαράκι του🙂
 
Τα νεότερα είναι άσχημα παρολες τις προσπάθειες που καναμε και που φαινόταν να προσαρμόζεται στα νέα δεδομενα τελικα σημερα το πρωι δεν ηταν καλα και το απόγευμα το καναρινακι μας πέθανε.
 
Back
Top