Ανέβασε μια φωτογραφία.η αυγοτροφή που έχω νομίζω έχει μικρά πραγματικά με χρώμα.
Αν έχει αρχίσει να τρώει μόνο του μπορείς να βάλεις το διαχωριστικό.Το ξέρω ότι έχει υποστεί μαδημα, γιαυτό και ρώτησα αν θα πρέπει να ξανά τοποθετήσω διαχωριστικό
Επειδή είμαι εκτός σπιτιού θα ανεβάσω σε λίγο. Να ρωτήσω γιατί? Επίσης τρώει μόνο του αυγό και βιταμίνηΑνέβασε μια φωτογραφία.
Αν έχει αρχίσει να τρώει μόνο του μπορείς να βάλεις το διαχωριστικό.
Για να δούμε αν είναι η πιο κατάλληλη για τα καναρίνια σου.Επειδή είμαι εκτός σπιτιού θα ανεβάσω σε λίγο. Να ρωτήσω γιατί?
Για να δούμε αν είναι η πιο κατάλληλη για τα καναρίνια σου.
Ναι ναι 100%. Την είχα αγοράσει και την άδειασα στο μπολ αυτό. Πορτοκαλί θα το έλεγα όχι κόκκινο, και ο πατέρας έχει λίγοο πορτοκαλί μπορεί να είναι το χρώμα τουΕίναι της vergele laga ?
Δεν φαίνεται να έχει χρωστική, μου κάνει εντύπωση που το μικρό έχει κοκκινίσει στο πάνω μέρος.
Μπορείς να βάζεις στο νερό του μια καλή πολυβιταμίνη όπως την Multi-vit.Μήπως έχετε να μ δώσετε κάποια συμβουλή ώστε να βγει το πτερωμα του μωρού ποιο γρήγορα καθώς όπως είδατε και στην φωτογραφία μετα το μαδημα, δεν έχει τα απαραίτητα πούπουλα? Ευχαριστώ.
Στα pet city θα βρείς.Πλαστικά αυγά δεν βρήκα
Να βάλεις βαμβάκι, και όταν κάνει το 4ο αυγό να τα επιστρέψεις στην φωλιά.να πάρω ένα μπολ που θα το γεμίσω με καναβουρι(ή ρύζι δεν θυμάμαι) και κάθε φορά π κάνει αυγο μέχρι το τελευταίο να το βάζω εκεί?
Τα βάζω δηλαδή σε ένα δοχείο με βαμβάκι? Είναι υποχρεωτικό να μπουν τα πλαστικά αυτά όταν βγάζω τα άλλα?Μπορείς να βάζεις στο νερό του μια καλή πολυβιταμίνη όπως την Multi-vit.
Στα pet city θα βρείς.
Να βάλεις βαμβάκι, και όταν κάνει το 4ο αυγό να τα επιστρέψεις στην φωλιά.
Ναι.Τα βάζω δηλαδή σε ένα δοχείο με βαμβάκι?
Όχι.Είναι υποχρεωτικό να μπουν τα πλαστικά αυτά όταν βγάζω τα άλλα?
Γιατί ο αρσενικός είναι πολύ πυρωμένος και θεωρεί το μικρό παρείσακτο και ανταγωνιστή.Αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας και γιατί πιστεύετε υπήρξε ο συγκεκριμένος "τσακωμός"
Η εξέλιξη δεν είναι η πιο φυσιολογική, το 1ο αυγό στις 25-3 και το 2ο στις 29-3.Μάλλον τελευταία καθώς είναι η 3η και τελευταία αναπαραγωγή.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας