Λογικά θα πεινάσει/νυσταξει και θα μπει μόνο του... Δοκίμασε να του δείξεις κάτι που του αρέσει πχ κεχρί και κρέμασε το στο κλουβί..άλλαξα σε δει που το βάζεις...
Λογικά θα πεινάσει/νυσταξει και θα μπει μόνο του... Δοκίμασε να του δείξεις κάτι που του αρέσει πχ κεχρί και κρέμασε το στο κλουβί..άλλαξα σε δει που το βάζεις...
Αν είναι πάνω στο κλουβί λογικά σε λιγάκι θα μπει μόνο του... Μην τα σβήνεις εντελώς τα φώτα...Πήγε πάνω στο κλουβί. Του έχω προσφέρει χίλιες φορές μέχρι και τίποτα.
Ελπίζω τώρα να μπει.. Μήπως να έχω κλειστά όλα τα φώτα να είναι σκοτεινά εντελώς;
Ευχαριστούμε Πολύ! Προσπαθώ όσο μπορώ..Καλησπέρα Σουζάνα! Βλέπω ότι έχετε σημείωση πρόοδο με τον Ιγκόρ! Ωραίο όνομα! Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για την αφοσίωση, την υπομονή και προσπάθεια! Είναι και πανέμορφος και ζωηρός! Καλή σας συνέχεια και να συνεχίσετε έτσι!
Χεχε. Και εμένα εκεί κάθονται μην ανησυχείς. Πετάνε από το ένα κουρτινοξυλο στο άλλο. Άντε να πάνε και σε κανένα κάδρο. Σπανίως κατεβαίνουν χαμηλότερα. Μόλις μάθει το μέρος καλά Σουζάνα δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο, να μου το θυμηθείς.Βέβαια τώρα ανέβηκε πάνω στο κουρτινοξυλο. ( του αρέσει Εκεί.. )
άντε να δούμε!Μια χαρά τα πάει ο μικρούλης! Μπράβο!
Χεχε. Και εμένα εκεί κάθονται μην ανησυχείς. Πετάνε από το ένα κουρτινοξυλο στο άλλο. Άντε να πάνε και σε κανένα κάδρο. Σπανίως κατεβαίνουν χαμηλότερα. Μόλις μάθει το μέρος καλά Σουζάνα δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο, να μου το θυμηθείς.
Έχετε πολύ μεγάλη πρόοδο για άγριο πουλάκι όλα θα πάνε τέλεια!Και δεν θα το πιστέψετε.. κατέβηκε από το κουρτινοξυλο και πήγε πάνω στο κλουβί του. Να φάει κεχρι. Τώρα ψάχνει τρόπο να μπει μέσα.
Να σου πω.. αν με ρωτούσες αν το περίμενα τόσο σύντομα.. Όχι θα σου έλεγα. Αλλά κάθε μέρα με εκπλήσσει αυτό το πλάσμα.Έχετε πολύ μεγάλη πρόοδο για άγριο πουλάκι όλα θα πάνε τέλεια!
Πώς το κάνει αυτό; Εμένα ποτέ δεν έπαιζε με τις ταιστρες μόνο τρώει.Βγάλε τις εξωτερικές ταιστρες...
Το δικό μου τις σπάει και βγαίνει...
Ούτε εγώ το περίμενα να σου πω την αλήθεια!Να σου πω.. αν με ρωτούσες αν το περίμενα τόσο σύντομα.. Όχι θα σου έλεγα. Αλλά κάθε μέρα με εκπλήσσει αυτό το πλάσμα.
[automerge]1563270043[/automerge]
Πώς το κάνει αυτό; Εμένα ποτέ δεν έπαιζε με τις ταιστρες μόνο τρώει.
Τώρα που θα πάρω το καινούριο κλουβί θα τις βγάλω..
Άντε ντε, ακόμα και την εσωτερική την ταιστρα ρίχνανε!Να σου πω.. αν με ρωτούσες αν το περίμενα τόσο σύντομα.. Όχι θα σου έλεγα. Αλλά κάθε μέρα με εκπλήσσει αυτό το πλάσμα.
[automerge]1563270043[/automerge]
Πώς το κάνει αυτό; Εμένα ποτέ δεν έπαιζε με τις ταιστρες μόνο τρώει.
Τώρα που θα πάρω το καινούριο κλουβί θα τις βγάλω..
Έχω βρει τρόπο να μην πέφτουν. Έχω αυγοθηκες και συνέχεια τις ρίχνει. Βάζω ζιλοτεϊπ στην άκρη και έτσι όσο και να προσπαθεί δεν πέφτουν.Άντε ντε, ακόμα και την εσωτερική την ταιστρα ρίχνανε!
Ούτε εγώ το περίμενα να σου πω την αλήθεια!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας