Γενικά Σελίμ ο τετραπέρατος

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης zizi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μα τι λες κι εσύ; Κοτζάμ Σουλτάνος θα κάνει μπάνιο στην ότι κι ότι μπανιέρα;
Υ. Γ. Πολύ ωραία μπανιερίτσα, αν έβρισκα κατι τέτοιο εδώ θα την έπαιρνα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την πήρα απλά για να βρίσκεται γιατί θεώρησα σίγουρο ότι δεν θα μπει, αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό. Του άρεσε πολύ το μπάνιο και νομίζω ότι θα τον βοηθήσει πολύ σε αυτή τη φάση που αλλάζει τα πουπουλακια του.

Είπε πως θα μου έπαιρνε ένα μικρό κλουβάκι και σήμερα μου έφερε ολόκληρο παλάτι (Τοπ καπι). Θα χαθώ εδώ μόνος
_20180625_152747_800x488.webp
Πώς σας φαίνεται; Μήπως είναι πολύ μεγάλο για ένα πουλάκι; Πως να βάλω τις πατήθρες;

Πολύ όμορφο το νέο παλατάκι του σουλτάνου σου :)
Καθόλου μεγάλο δεν το θεωρώ για ένα καναρινάκι.
Έχουμε πεί ότι στα πτηνά ισχύει το the bigger the better.
Όσο και να τους πάρουμε δεν θα είναι ποτέ αρκετό!

Σιγά σιγά θα εξοικειωθεί με το νέο του χώρο.
Τα πουλιά δεν φημίζονται για την αγάπη τους στις αλλαγές.
Χρειάζονται πάντα μια περίοδο προσαρμογής μέχρι να νιώσουν άνετα :)

Σιγά σιγά θα εξοικειωθεί με το νέο του χώρο.
Μακάρι. Πατηθρες πόσες να βάλω; Στην αρχή έβαλα 2 μόνο και προσπαθούσε μα πηδηξει από τη μία στην άλλη όπως στο προηγούμενο κλουβάκι του αλλά δεν τα κατάφερνε κι έτσι έβαλα ακόμη μια στη μέση, λίγο πιο ψηλά από τις άλλες δύο.

Πανέμορφος τόσο αυτός όσο και η νέα του κατοικία. Να τον χαίρεσαι!
Ευχαριστώ πολύ :)

Μήπως να την βγάλεις την μεσαία για ν αναγκαστεί να πετάξει και να γυμνάζει τα φτεράκια του έτσι;
Γιατί προσπάθεια στην προσπάθεια κάποια στιγμή θα ανοίξει τα φτερά!

Ναι, ακριβώς έτσι να κανεις. Βγάζεις την πατήθρα του κέντρου και μεταφέρεις τις άλλες στα άκρα, μία σχετικά ψηλά και μία χαμηλότερα, σε τέτοια απόσταση από τα κάγκελα, ώστε στη στροφή να μην ακουμπά η ουρά του. Επιπρόσθετα, τις ταιστρες τις βάζεις όσο πιο κοντά στα άκρα του κλουβιού επίσης. Σε ένα μηνάκι ο Σελίμ θα ειναι πολυ πιο γυμνασμένος.

Νωχελικος δεν ήταν ποτέ στο προηγούμενο μικρό κλουβάκι του. Όλη την ημέρα πηδουσε από την μία πλευρά στην άλλη αλλα ήταν μικρή η απόσταση. Εδώ και μισή ώρα πάντως πηδάει από την μία πλευρά στην άλλη και στο καινούριο κλουβί. Η χαρά μου που τον βλέπω να το κάνει και να ανοίγει τα φτεράκια του δεν περιγράφεται :D

Η χαρά μου που τον βλέπω να το κάνει και να ανοίγει τα φτεράκια του δεν περιγράφεται :D
Και η δική μας, που έχουμε ένα τόσο αξιόλογο μέλος που σκέφτεται τη βελτίωση της ζωής του καναρινιού του. :)

Και η δική μας, που έχουμε ένα τόσο αξιόλογο μέλος που σκέφτεται τη βελτίωση της ζωής του καναρινιού του. :)
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :)

Back