Να σου πω την αλήθεια, η τσιριχτη φωνή των ringnecks και των lovebirds δεν αντέχεται. Άρα θετικό το ότι οι Αλεξανδρινοί δεν έχουν τσιριχτη φωνή. Τυχερε ️Εχει αλλη χροια αλλα αμα το ακους ολη μερα. τι Αλεξανδρινος τι Ρινγκνεκ... Αστα!
Διαλεξε
Να σου πω την αλήθεια, η τσιριχτη φωνή των ringnecks και των lovebirds δεν αντέχεται. Άρα θετικό το ότι οι Αλεξανδρινοί δεν έχουν τσιριχτη φωνή. Τυχερε
Η δικια μου λογω οτι ακουγε Παβαροτη μικρή, μαλλον εχει επηρεαστειΝα σου πω την αλήθεια, η τσιριχτη φωνή των ringnecks και των lovebirds δεν αντέχεται. Άρα θετικό το ότι οι Αλεξανδρινοί δεν έχουν τσιριχτη φωνή. Τυχερε
ΑπίστευτηView attachment 64332View attachment 64333
[automerge]1560972676[/automerge]
Αντε τωρα να του δώσεις καλαμακια @ζιζι, ουτε για οδοντογλυφιδα!
[automerge]1560972730[/automerge]
Προχθεσινη αγορα 6.50 ευρω σε μερικες ημερες θα υπαρχουν ροκανιδια
Ειλικρινές χιούμορ δυστυχώςχαχα Αγγλικο χιουμορ; προπονηση κανει!
Έχω γελάσει τόσο με την Τουκι αλλά αυτό το σχόλιο είναι το αποκορύφωμα!Τακη αν δεν μας το ελεγες θα πιστευα, οτι με τετοιο μεγεθος ακαθαρσιας, οτι εχεις αγελαδα για pet
Τέλειο ξύλο τότε για πατήθρες, τις οποίες δεν θέλουμε να ροκανίζει!Εχω βαλει πατηθρες απο λειλαντ αλλα μολις ειδε οτι ηταν σκληρες δεν ασχοληθηκε
Το κορίτσι έχει στρες, δεδομένο!(Εσεις νομιζετε οτι οταν γκρινιαζει η Τουκι απλως κανετε οτι δεν την ακουτε!
Η αληθεια ειναι οτι η ωρα που θα την παρω μαζι με τις παντοφλες μου πλησιαζει!
Αυτα ακουω οταν μπω σπιτι και δειχνω αδιαφορος για την μεταφορα της στο υπογειο
ΛΑΤΡΕΙΑ) ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ Πειράζει )Καναμε μπανακι κ καμαρώνουμε την θεαView attachment 64335
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας