Λες ναχουνε συγγενεια;Λατρεία! Ιδια με την Κοκό μας
Ειναι λαχταριστος σαν ενα ώριμο μάνγκο!
Εμένα μου φαίνεται γενικά ολόκληρο το κεφάλι τους χοντροκομμένο σε σχεση με το σώμα τους.Τάκη να τη χαίρεσαι.
Τελικά παίζει οι Αλεξανδρινοί να είναι οι παπαγάλοι με το μεγαλύτερο ράμφος σε αναλογία με το μέγεθος του κεφαλιού τους.
Στην πρωτη φωτο σαν μελιτζανα ειναι η... μυτούλαΤάκη να τη χαίρεσαι.
Τελικά παίζει οι Αλεξανδρινοί να είναι οι παπαγάλοι με το μεγαλύτερο ράμφος σε αναλογία με το μέγεθος του κεφαλιού τους.
Εγω την βλεπω πανεμορφη με γαλικο μυτακι μελτζανακι και υπεροχες γαμπες!Εμένα μου φαίνεται γενικά ολόκληρο το κεφάλι τους χοντροκομμένο σε σχεση με το σώμα τους.
Κι εγώ υπέροχη τη βλέπω. Το μεγάλο ράμφος και το "χοντροκομμένο" όπως είπα κεφαλι, κάνουν για εμένα τους Αλεξανδρινούς ένα από τα πιο όμορφα είδη πτηνών. Φαίνονται πιο επιβλητικά, πιο αρχοντικά. Είναι απλά υπέροχαΣτην πρωτη φωτο σαν μελιτζανα ειναι η... μυτούλα
[automerge]1561633693[/automerge]
Εγω την βλεπω πανεμορφη με γαλικο μυτακι μελτζανακι και υπεροχες γαμπες!
Δίκιο έχεις!) Από όλα τα μεγάλα που έχω, τρέφω ιδιαίτερη αδυναμία στον Αλεξανδρινό μου, η αλήθεια! Είναι πολύ έξυπνα πουλιά, και ας μην θέλουν τόσα χάδια, όσα τα κοκατίλ, κλπ. Ο χαρακτήρας τους είναι ιδιαίτερος, όπως και η εμφάνιση τους)Ε μα βρε Ανατολη μας τρελανανε με τα παροτλετ κ τα κοκατιλ! εδω εχουμε ομαδα που κερδιζει
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας