χαχα.. Και ο δικός μου πολύ κουτσομπολης όλα θέλει να τα βλέπει.. Όλα θέλει να τα ξέρει.Ο δικος μας αντι να κοιταει εξω κοιταει μεσα στο σπιτι τι κανουμε
χαχα.. Και ο δικός μου πολύ κουτσομπολης όλα θέλει να τα βλέπει.. Όλα θέλει να τα ξέρει.Ο δικος μας αντι να κοιταει εξω κοιταει μεσα στο σπιτι τι κανουμε
Η συμπεριφορά της ειναι μονο προς εμενα Αντωνη σε συνδιασμο με τον χωρο που μενει, εξαλλου τι αξια εχει το θεμα μου αμα υποκρυπτω την συμπεριφορα κ τα καμωματα της!
Στους περισσότερους δεν υπάρχει η ανάλογη φαντασία σχετικά με τις κραυγές των κοκατού Ανέστη...Εμένα πάντως παιδιά *δεν μου φαίνεται τραγική/ανυπόφορη αυτή η ένταση φωνής ειδικά έχοντας ζήσει με τα αμαζονάκια μέσα στο σπίτι αλλά και με το *κοκατού. Παίρνοντας έναν παπαγάλο έχεις κάνει έναν συμβιβασμό αρχικά με τον εαυτό σου. Πώς περίμενες δηλαδή να είναι η φωνή του, ψιθυριστή; :D
Αν ήταν δικιά μου το κλουβί θα είχε μέσα ένα μεγάλο φρέσκο κλαδί απο ελιά/πεύκο/εσπεριδοειδές κάθε 2η μέρα, κρεμασμένο απο το ταβάνι. **Πιστεύω θα ήταν πολύ πιο ήσυχη κι ότι τώρα η φωνή οφείλεται και σε βαρεμάρα.
Ναι, αλλά εάν βρίσκει νέα ενδιαφέροντα κι ασχολίες στο μεγάλο κλουβί της Τάκη μου, ίσως η ανυπομονησία της για την αλλαγή χώρου μετριαστεί...Δεν ειναι βαρεμαρα αλλα ανυπομονησία να τελειωνω με οτι κανω και να την παω εκει που θελει, μολις σηκωθω απο το τραπεζι σταματαει και περιμενει να δει που θα παω, αν ξανακατσω, ξανααρχιζει!
Τακη, έχεις ακούσει ringneck; Εχούν το ίδιο δυνατή φωνή ή ακόμη πιο δυνατή λόγω μεγέθους;Πιστεψε με πανω απο 10 λεπτα κραξιμο δεν αντέχετε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας