Μεχρι τωρα σε ταξιδια ωρων που ειχα καμπινα, τα καναρινια μου τα επαιρνα στην καμπινα, ποτε κανεις δεν μου ειπε το παραμικρο. Στο φερυ για Κοστα-Σπετσες τον Μαριο τον πηρα στο σαλονι και καναμε και μια βολτιτσα στο καταστρωμα:D
Σαν ναυτικος σου λεω πως επιτρεπονται ΜΕΣΑ στο πλοιο εφοσων θα βρισκονται μεσα σε κλουβακι.Σε περιπτωση που ταξιδευουμε με πλοιο τι γινεται; Στο γκαραζ του πλοιου αδυνατον να τ'αφησεις διοτι θα εχει 50 βαθμους. Εχει κανεις εμπειρια με πλοιο; Τι μπορουμε να κανουμε σε αυτη την περιπτωση;
Δε φοβάσαι να μην πέσει στο νερό...Μεχρι τωρα σε ταξιδια ωρων που ειχα καμπινα, τα καναρινια μου τα επαιρνα στην καμπινα, ποτε κανεις δεν μου ειπε το παραμικρο. Στο φερυ για Κοστα-Σπετσες τον Μαριο τον πηρα στο σαλονι και καναμε και μια βολτιτσα στο καταστρωμα:D
Δε φοβάσαι να μην πέσει στο νερό...
Ο Μαριος φοραει το bird harness και στις φωτογραφιες που ειναι μεσα στο αυτοκινητο, θεωρω το ιδιο επικινδυνο να πεταξει μεσα στο αυτοκινητο (οταν ειναι εν κινησει), οπως και οταν ειναι εξω στην φυση.Δε φοβάσαι να μην πέσει στο νερό...
Ναι αλλα μεσα στο αυτοκινητο και ειδικα το καλοκαιρι κανει παρα πολλη ζεστη. Νομιζω δεν ειναι καλο να τ'αφηνουμε στ'αμαξι αφου δεν υπαρχει προβλημα να τα παρουμε μεσα στο πλοιο.
:DΘεωρω πως ειμαι...'καλα προετοιμασμενη' Μαρια μου:)...Σίσσυ μπράβο σου, είσαι πολύ τολμηρή...
Οσο αφορα στην δυνατοτητα του να πεταξει κατα την διαρκεια του ταξιδιου μεσα στο αυτοκινητο, δεν του αφηνω τετοια 'περιθωρια'. Για το θεμα του να κολλησει μικροβια (:Dσε καμπους και βουνα) πιστευω πως το ιδιο ισχυει και για μια 'βολτα' στην βεραντα η' στον κηπο. Τ' αναλογα μικροβια υπαρχουν παντου νομιζω (απο αργια πουλια η' οτι αλλο):)... Εγώ όμως δε μπορώ να καταλάβω πώς θα προσγειώνεται και αν πετάξει όπου εμείς υπολογίζουμε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας