Από την δοσολογία θα τολμήσω να πω πως έχει το Calci-lux. Καλό προιόν αλλά ακριβό.Σε σκονη το βαζω. Νομιζω ειναι 2 κοφτες μεζουρες στα 200 γραμμαρια. Το ανακατεβω πολυ καλα να διαλυθει και τους το δινω. Η καθε ποτιστρα χωραει 100 γραμμαρια
Καμιά ερώτηση δεν είναι ηλίθια, μην ανησυχείς, απαντήσεις πολλές :)να σας κανω να γελατε με τις ηλιθιες ερωτησεις μου...
Το ήξερα πως μπορείς από την αρχή. Απλά είναι άδικο για τα υπόλοιπα καταστήματα, αν οι mod ενός τεράστιου forum προτείνουν μόνο 2-3 καταστήματα. Ακόμη όμως κι έτσι αν δεν υπήρχε χρόνος και ήταν ανάγκη για τη ζωή του πτηνού να είσαι σίγουρη πως θα δίναμε λύσεις.Αυτη τη διαδικασια αγαπητε τη ξερω. Απλα ειπα μηπως εσεις που ειστε πιο ψαγμενοι ξερατε καποιο καλυτερο...
Κανείς δεν γελάει και σίγουρα σου απαντούμε σε όλες τις απορίες με τη δέουσα προσοχήδεν θα ειχα γραφτει εδω να σας κανω να γελατε με τις ηλιθιες ερωτησεις μου.
Μα σπάνια κουτσουλάνε τα αυγά τους, προφανώς δεν έχουν σκοπό να τα κλωσσήσουν. Τώρα αυτά είναι πάλι λερωμένα; Εντάξει δεν λέμε λίγο να έχει ξεφύγει κάτι. Αλλά γεμάτα κουτσουλιές ποτέ δεν μου έχει τύχει.Να κανω ομως μια πραγματικα ηλιθια ερωτηση; Μου ειχες πει οτι τα αυγα που ειναι κολημενα στην ουσια ειναι νεκρομενα... Πως μπορω να αποφυγω το κολημα; Πως θα γινει να μη κουτσουλανε τη φωλια;
Τέτοια θα υπάρχουν, μην αγχώνεσαι και τα ενοχλείς. Οι ενοχλήσεις τα ωθούν πολλές φορές να τα παρατάνε. Και της κότας τα αυγά δεν τα βλέπεις κάποτε κάποτε λερωμένα; :)Εχει μια κουτσουλιτσα που την έκανε ο αρσενικός δίπλα απο ενα αυγό.. Δεν εχει ακουμπήσει αλλα πολύ θέλει;
Όχι, έχω δει και πολύ χειρότερες φωλιές. Γύρω-γύρω θα γίνει χάλια. Με κάποια μπατονέτα για τ' αυτιά, την ώρα του σέρβις θα μαζεύεις τα πολλά-πολλά. Όχι καθαριότητα επί της ουσίας. Μην ενοχλείς :)Να βλεπεις ειναι γυρο γυρο... σκιαομαι που λενε και στο χωριο μου μη παθουν τιποτα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας