Σε ευχαριστώ πολύ! Αν δεν κάνω λάθος, τα αφήνω με τους γονείς και μετά από 20 ημέρες τα βάζω μόνα τους; Θα ξαναδιαβάσω τα forum και θα ανοίξω νέο θέμα. Άγχος!Ειναι πανέμορφα, χαιρομαι που ολα πήγαν καλα.
Αντε ετοίμαζε κλουβάκια, για τα πατουσακια τους...
Τα βάζεις μόνα τους μόνο όταν αρχίζουν να τρώνε σποράκια μόνα τους, δλδ μόλις απογαλακτιστούν.Αν δεν κάνω λάθος, τα αφήνω με τους γονείς και μετά από 20 ημέρες τα βάζω μόνα τους;
Καλησπερα Αλικη μου. Νομιζω και εγω πως ειναι τεσσερα. Το πεμπτο... Τι να πω. Ας βγουν με το καλο και βλεπουμε. Θα σας ρωταω εννοειται για τις κινησεις μου, πρωταρα βλεπεις. Εχουν πολυ πλακα ομωςΤα βάζεις μόνα τους μόνο όταν αρχίζουν να τρώνε σποράκια μόνα τους, δλδ μόλις απογαλακτιστούν.
Τελικά τετράδα είναι τα μαναράκια μου! :D
Ναι, τελεια ειναι!Πωπω ειναι μπισκοτακια μικρα ️️️
Ααα Παναγιώτα μου, αυτό σημαίνει πως και τα 5 αυγουλακια μας επέζησαν! Είμαι πολυ χαρούμενη!Μπράβο σας! Μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς. Ναι πέντε είναι! Πολύτεκνη οικογένεια!
Μπράβο σας! Μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς. Ναι πέντε είναι! Πολύτεκνη οικογένεια!
με πολλή παρατήρηση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα πω και εγώ πως είναι πέντε! Και δείχνουν και τα 5 υγιέστατα! Φτου φτου φτου φτου φτου (5 φορές όσα και τα μωρά ) !Σαν πέντε μου φαίνονται όμως. Για δες και εσυ
Σε ευχαριστω πολυ Νικο, να ' σαι καλα! Εχω χαρει πολυ!Οικογένεια Χωραφά! Και γώ 5 τα βλέπω Ελεάνα μου! Να σου ζήσουν!
Σε ευχαριστω Αλικη μου, επιτελους καταμετρηθηκαν! Ομαδα μπασκετ θα κανουνμε πολλή παρατήρηση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα πω και εγώ πως είναι πέντε! Και δείχνουν και τα 5 υγιέστατα! Φτου φτου φτου φτου φτου (5 φορές όσα και τα μωρά ) !
Σε ευχαριστω, εχεις δικιο για φαγωμα ειναι!Πολυ ομορφα μωράκια, οσο πάνε και πιο γλυκά γίνονται.
Ναι Αριαδνη μου, η αληθεια ειναι πως τα προσεχουν οι γονεις. Παντως τρωνε αυγο και δεν προτιμουν την αυγοτροφη. Αντε να τα δω στο κλαρι να ησυχασω. Αντε και το δικο σου μικρο να το δουμε στο κλαριΠολυ ομορφα. 5 ειναι :) και καλοταισμενα
Ευχομαι οτι καλυτερο ☹rolleyes: πιστευω πως ολα θα πανε καλα...Μακαρι. Σε ευχαριστώ
Σε ευχαριστω, εχεις δικιο για φαγωμα ειναι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας