Γενικά Τα νέα μας

Τάκη μου ευχαριστώ! Ξεκίνησε για ένα πάτωμα, αλλά τελικά κατέληξε μεζονέτα! 🙄 Τώρα έχω βάλει στόχο να κάνω ένα κλουβί πιο μοντέρνο από αλουμίνιο και πλέξει Γκλας, σιγά σιγά μαζεύω τα υλικά! Μέχρι να έρθει η άνοιξη, να ανοίξει ο καιρός και να μπορώ να βγω στο εργαστήριο (μπαλκόνι) ελπίζω να τα τα έχω μαζέψει!
 
Τώρα έχω βάλει στόχο να κάνω ένα κλουβί πιο μοντέρνο από αλουμίνιο και πλέξει Γκλας , σιγά σιγά μαζεύω τα υλικά!
Είμαι σίγουρη πως θα μας εντυπωσιάσεις πάλι!👍άντε με το καλό να το φτιάξεις και να το καμαρώσουμε 😉
 
Προς το παρόν Σίσση μου έχω βγάλει το σχέδιο και τις διαστάσεις! Βρήκα και τα υλικά στην αγορά, αλλά ξεφεύγουν στην τιμή! Οπότε και για να ρίξω τον προϋπολογιςμό, και για οικολογικούς λόγους, σκέφτομαι να το κάνω με ανακυκλώσιμα υλικά!
 
το γυαλινο πλέξι γκλας είναι λίγο ακριβό αν εννοείς κάτι τέτοιο..φαντάζομαι πλαστικό θα βάλεις..
 
Κάτω χαμηλά Μαρία μου, πάνω σαν "ταβάνι" για περισσότερη φωτεινότητα στο κλουβί! Τώρα με την ξύλο σκεπη, σκοτεινιάζει πολύ! Και μια φάςα γύρω γύρω στην μέςη για σχέδιο! Βέβαια στην πρακτική, μπορει να αλλάξει το σχέδιο, γιατί σαν τον πρωτομάστορα στο γεφύρι της Άρτας δεν έχει! 😉:D

το γυαλινο πλέξι γκλας είναι λίγο ακριβό αν εννοείς κάτι τέτοιο..φαντάζομαι πλαστικό θα βάλεις..

Νομίζω ότι είναι πλαστικό αυτό που είδα Γιώργο! Δεν είμαι σίγουρος...
 
έχω χρησιμοποιήσει πλαστικό.. Καλό και σχετικά φωτεινό.. Επίσης κόβεται εύκολα για να το προσαρμόσεις όπου θες.

Βρήκα 3" και 5"! Το 5άρι μου φάνηκε βαρύ! Μάλλον το 3άρι θα χρησιμοποιήσω! Έχεις υπόψη σου τι κόλλα χρειάζεται; Νομίζω ακρυλική αλλά νομίζω ότι αφήνει αςπρόκες!
 
το 3άρι είναι μια χαρά πιστεύω..όμως επειδή θα φιλοξενήσεις παπαγάλάκι αν το φτάνει μπορεί να του κάνει ζημιά με το ράμφος οπότε ίσως το 5άρι είναι καλύτερο.σκέψου το. Εγώ δεν χρησιμοποίησα κόλλα. η κλούβα μου είχε την δυνατότητα και στην ουσία το κούμπωσα πάνω της.
 
Οπότε και για να ρίξω τον προϋπολογιςμό, και για οικολογικούς λόγους, σκέφτομαι να το κάνω με ανακυκλώσιμα υλικά! 😉
😀! 😛όχι πολύ ανακυκλώσιμα έτσι; Γιατί από...ροκάνισμα καλά τα πάνε:)
 
Back
Top