Ε βέβαια, βγάλτην από το κλουβί.
Το άλλο αυγό; Είναι γονιμο.
Ε βέβαια, βγάλτην από το κλουβί.
συμφωνώ απόλυτα με την Μαρία!να βάλεις χώρισμα, μην ξεκόψει εντελώς από την διαδικασία
Βρήκα ένα παγωμένο. Το λυπήθηκα. Έβαλα χώρισμα. Τα άφησα με το πατέρα. Με το αυγο το γόνιμο δεν ξέρω τι γίνεται. Μπορεί ο πατέρας να το ζεσταίνει; Κάθεται κανονικά.
Μήπως καλύτερα να την φύγω τελείως; Γιατί βλέπει και κτυπαει στα κάγκελα. Απέναντι της είναι ή φωλιά.
Ταιζουν και την νύχτα; Α Παναγία μου. Την τελευταία φορά που τα είδα είναι ή θηλυκιά στην φωλιά και ο πατέρας εκτός φωλιας. Εβαλα δύο κεραμικές λάμπες γύρο.Γνωμη μου, μην ασχολεισαι τοσο με το τελευταιο αυγο και αν επωαζεται. Εδω μιλαμε οτι θα χαθουν 3 πουλια ΚΑΙ το αυγο, εγω θα το "θυσιαζα". Νομιζω τα γκουλντιαν ταιζουν και τη νυχτα, με επιφυλαξη.
Σε τι κατασταση βρισκονται τωρα;
Να περιμενεις. Αφησε την να ηρεμησει, ακομα και στρεσσαρισμενη μπορει να χτυπησει το καμπανακι της μανας. Αλλα εσυ σε επαγρυπνηση.Ταιζουν και την νύχτα; Α Παναγία μου. Την τελευταία φορά που τα είδα είναι ή θηλυκιά στην φωλιά και ο πατέρας εκτός φωλιας. Εβαλα δύο κεραμικές λάμπες γύρο.
Την άφησα να μπει επειδή ο αρσενικός δεν μπήκε να καθήσει. Την έβλεπε που ήταν στην άλλη μεριά του κλουβιου και πρέπει να μπερδεύτηκε. Τι να κανω;
Να δεις τι θα κανει και αποφασιζεις.Εγώ το πρωί να την φύγω ή όχι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας