Ιωάννα
PB New Member
ήμουν σίγουρη!Έχεις δίκιο, "είσαι" του απαντάω
ήμουν σίγουρη!Έχεις δίκιο, "είσαι" του απαντάω
Δεν είναι ο Σαχαμπ, είναι ο νέος μας μπεμπουλης. Απίστευτο φατσονιΚουκλα η Εσμεραλδα και πονηροφατσα, προσπαθει μαλλον να κλεψει το φαγακι του μικρουλη.
Ο Σαχαμπ απο την αλλη ειναι ολα τα λεφτα στην πρωτη φωτο
Αχ εχεις δικιο! Τωρα που το ειπες προσεξα το γκριζακι... Πραγματι φαινεται μεγαλο μουτρο!είναι ο νέος μας μπεμπουλης.
Είναι ο πιο ζωηρός απ'ολους και πολύ πολύ άγριοςΑχ εχεις δικιο! Τωρα που το ειπες προσεξα το γκριζακι... Πραγματι φαινεται μεγαλο μουτρο!
Σίσσυ μου, είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφοςΤο θέμα αφορά την Εσμεράλντα, αλλά την παράσταση την κλέβει ο μικρούλης! Πανέμορφο μωρό με πολύ ωραίο χρώμα! Καλότυχο να είναι Ζωή!
! Πραγματικά! Όλοι μας! Εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ!Πιο πιθανό το βλέπω Ζαχαρία να φάτε κουφέτα από εμένα πάρα από τον μπόμπιρα
[automerge]1559074866[/automerge]
Να δω και τον Σαχαμπ σοβαρό μπαμπά, να ταΐζει νεοσσούς και δεν θέλω τίποτα άλλο
Πολύ ορθός ο λογισμός και το ερώτημα της Σίσσυ! Είναι ένα μείζον ζήτημα το οποίο θα πρέπει να το αναλογιστείς. Φιλικά το λέω, μην παρεξηγηθώ. Δεν έχω πρόθεση να σε αποθαρρύνω!Δεν ξέρω Ζωή. Το θεωρείς απαραίτητο; ως εξέλιξη εννοώ, σ΄ενδιαφέρουν αυγά-πουλιά και ότι αυτό συνεπάγεται;
Πολλά μπράβο για αυτό που επέτυχες σε σύντομο χρονικό διάστημα! Τα πάνε περίφημα και έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση! Χαίρομαι να τα βλέπω και να τα θαυμάζω! Και γέλασα με όλες τις φωτογραφίες και τις αφηγήσεις! Το ένα στιγμιότυπο καλύτερο από το άλλο! Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε έτσι αρμονικά και να περνάτε όμορφα μαζί! ✌Μας πήρε πάρα πολύ χρόνο αλλά επιτέλους καταφεραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό για εμένα σημειο, δηλαδή να συνυπάρχουν αρμονικά εκτός κλουβιου. Ελπίζω να παραμείνουν έτσι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Εχασα επεισοδια; τι και πως;Δεν είναι ο Σαχαμπ, είναι ο νέος μας μπεμπουλης. Απίστευτο φατσονι
Δύο εβδομάδες είναι μαζί μας ο μικρούλης Τάκη. Την πρώτη εβδομάδα ήταν μόνος του αλλά μου πήρε τα αυτιά αναζητώντας τα άλλα και αφού κάναμε τις απαραιτητες εξετάσεις σε ολα, τον μετεφερα στο ίδιο δωμάτιο. Έχουν τρελαθεί όλα από τη χαρά τουςΕχασα επεισοδια; τι και πως;
Πράγματι, και εγώ αυτό είπα! Πολύ ωραία!Εχασα επεισοδια; τι και πως;
Μην με ευχαριστείς, αλίμονο! Να είσαι καλά! Και με συγκινείς που χάρηκες!Ευχαριστώ πολύ Αμβροσιε.
Χαίρομαι που επέστρεψες
Σε χάσαμε!
Χαρας το κουραγιο σουΔύο εβδομάδες είναι μαζί μας ο μικρούλης Τάκη. Την πρώτη εβδομάδα ήταν μόνος του αλλά μου πήρε τα αυτιά αναζητώντας τα άλλα και αφού κάναμε τις απαραιτητες εξετάσεις σε ολα, τον μετεφερα στο ίδιο δωμάτιο. Έχουν τρελαθεί όλα από τη χαρά τους
Χαίρομαι τόσο πολύ που είναι όλα τους τόσο ευτυχισμένα. Πηγαίνουν με τη σειρά και τον φιλάνεΧαρας το κουραγιο σου
Πλάκα κάνω, παροτι τον απειλω συνεχειαΓιατι τον καυμενο; Ενταξει ειναι νευροσπαστο σαν την δικια μου αλλα οταν κ μενα μου περνα απο το μυαλο μου ερχονται τυψεις
Ευχαριστώ πολύ κύριε ΔιονύσηO μικρός μπέμπης κλέβει την παράσταση στο θρεντ της Εσμεραλδας. Η απορία του στην πρώτη φωτογραφία είναι μια γλύκα σκέτη. Είναι υπέροχα και τυχερά που είναι μαζί σου Ζωή. Να περνάτε τέλεια!
Τυχερή. Οχι όπως ενα πρασινο τερας που ξερω που οποτε δει φωτογραφική σηκωνει ολα τα πουπουλα και απειλει θεους και δαίμονες.Ευχαριστώ πολύ κύριε Διονύση
Την ίδια πόζα παίρνει όποτε σηκώνω το κινητό για να βγάλω φωτογραφία
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας