Υπέροχη για άλλη μια φορά η γλυκούλα!
ΕυχαριστούμεΥπέροχη για άλλη μια φορά η γλυκούλα!
Πήγα εχθες και δεν το εβλεπα, μου ζήταγε να συνδεθώ. Τελικα ζήτησα απο ενα φιλο να το δουμε απ' το δικο του και το ειδα :)... Είσαι σίγουρος Διονύση ότι δεν μπορείς να το δεις;
Το έχεις δοκιμάσει;
Σε ρωτάω γιατί άλλοι λένε πως ακόμα και αν δεν έχεις φβ μπορείς να δεις κάποιο βίντεο από κει...
ΕυχαριστούμεΑπιθανη!
Κάποια στιγμή θα παρεις, νομίζω πως δεν γίνεται διαφορετικάΕιναι σκετες γλυκες! Καθε φορα που τα βλεπω μαζι μπενω στην διαδικασια να σκεφτω πως πρεπει να παρω παρεα και στον δικο μου.
Ειναι τρελα η σχεση και τα καμωματα τους
Οφείλω να ομολογησω, Ανέστη, ότι είναι πολύ πιο έξυπνη και ικανή από τον ποντικομικρουλη μουΞεφτέρι το μικρό μπιζέλι!
Πρόκειται για θηλυκό, Ζωή μου!είναι πολύ πιο έξυπνη και ικανή από τον ποντικομικρουλη μου
Όπως τα λες! Πρόκειται για γνήσιο θηλυκό. Έξυπνη, ανεξάρτητη, ικανη, ατρόμητη, δραστήρια, δεν κουράζεται ποτέ. Ειλικρινά οι ικανότητες της μικρής με έχουν εντυπωσιάσει. Αντιθέτως ο Σαχαμπ σκετος χαλβαςΠολύ σημαντικό η όξυνση του μυαλού τους!
Πρόκειται για πανέξυπνα πουλιά τα οποία μέσα στα κλουβιά και με την άφθονη παροχή τροφής, έχουν πραγματικά την ανάγκη να ''δουλέψει'' το μυαλό τους. Μπράβο!
Πρόκειται για θηλυκό, Ζωή μου!
Το πιο "χαϊδευτικό" που βρήκα ήταν το 'χαλβας'Εεεππ οχι πολλα πολλα για τον Σαχαμπ! Εχει κ αυτος τους θαυμαστές του!
Ναι, σωστά. Είναι και πανέξυπνος, το ξέχασαΙεεεεεεεεεεεεεεεεπ χαλβάς ο ατρόμητος αρχηγός του κοπαδιού; Απλά, σκέφτεται ρε παιδί μου έχει προβλήματα να λύσει και δεν μπορεί να ασχολείται με μικρά πράγματα.
Ηχογράφησε τον, σε παρακαλώ...όλη την ημέρα με έλεγε "τουρκοπουλι". Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος του τα μαθαίνει αυτά
Από Δευτέρα που θα είμαι περισσότερες ώρες στο σπίτι θα τον ηχογραφήσω σίγουραΗχογράφησε τον, σε παρακαλώ...
Ακουσε κει... Τουρκοπουλι!Από Δευτέρα που θα είμαι περισσότερες ώρες στο σπίτι θα τον ηχογραφήσω σίγουρα
Άρχισε να μου λέει γλυκολογαΑκουσε κει... Τουρκοπουλι!
Το τέρας!
Έχεις δίκιο, "είσαι" του απαντάω-τουρκοπουλι...
-εισαι!
-τουρκοπουλι...
-σμαραγδενια... Υπερασπίσου με!
-
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας