Πάντως η μικρούλα ούτε που νοιάζεταιΕντελώς όμως! Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος με αυτό το πουλί.
Να φανταστείς ακόμη τον ταΐζω στο στόμα, αλλιώς δεν τρώει
View attachment 64834
Πάντως η μικρούλα ούτε που νοιάζεταιΕντελώς όμως! Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος με αυτό το πουλί.
Να φανταστείς ακόμη τον ταΐζω στο στόμα, αλλιώς δεν τρώει
View attachment 64834
Σε ευχαριστώ πολύ ΔημήτρηΤι αξιολάτρευτες φάτσες είναι αυτές:D
Η μικρή αν πρόκειται για φαΐ ξεχνάει ακόμη και τον έρωτα της για τον ΣαχαμπΠάντως η μικρούλα ούτε που νοιάζεται
Πέρα από το ζεύγος που είναι αξία πια είναι υπέροχο και το σταντ! Αγορασμένο υποθέτω έτσι;-Μην κρύβεσαι, Εσμεράλντα! Όλοι γνωρίζουν πια ότι συνέχεια τρως!
View attachment 64932
- Θύμωσα τώρα! Και δεν πρόκειται να με ρίξεις με ένα φιλί γαλάζιε μπόμπιρα
View attachment 64933
Ευχαριστούμε κύριε ΔιονύσηΚαλά είναι δυο αξιαγάπητες μπουκίτσες!
Ναι, έτοιμο είναι. Μας το έκαναν δώρο από ένα πετ σοπ επειδή το παρέλαβαν λίγο σπασμένο στη βάση και στην άλλη πλευρά δεν μπαίνει "στεφανακι" για μπωλ. Τις σκάλες και τα παιχνίδια τα έβαλα εγώ για να γίνει λίγο πιο κατάλληλο για αυτές τις κουτσουλιτσες. Το έχουν ευχαριστηθεί και το προτιμάνε.Πέρα από το ζεύγος που είναι αξία πια είναι υπέροχο και το σταντ! Αγορασμένο υποθέτω έτσι;
Πολύ ωραίο!Ευχαριστούμε κύριε Διονύση
[automerge]1562583387[/automerge]
Ναι, έτοιμο είναι. Μας το έκαναν δώρο από ένα πετ σοπ επειδή το παρέλαβαν λίγο σπασμένο στη βάση και στην άλλη πλευρά δεν μπαίνει "στεφανακι" για μπωλ. Τις σκάλες και τα παιχνίδια τα έβαλα εγώ για να γίνει λίγο πιο κατάλληλο για αυτές τις κουτσουλιτσες. Το έχουν ευχαριστηθεί και το προτιμάνε.
Να σαι καλάΠολύ ωραίο!
Ειδικά όταν έχουν μέσα άνηθοΤοσο απλα παιχνίδια και τα βλεπεις να τρελαίνονται
Και το είχα γεμίσει λιχουδιτσεςΜα δε έπαιζε... Μόνο έτρωγε η κουκλίτσα!
Στο φβ εννοουσα με τα καπακια που ταχει παρει στο κρανιο ο Σαχαμπ κ σχολιάζει εις την ΓαλλικηνΕιδικά όταν έχουν μέσα άνηθο
Στο φβ εννοουσα με τα καπακια που ταχει παρει στο κρανιο ο Σαχαμπ κ σχολιάζει εις την Γαλλικην
Ισως τα εχει κ στο γιουτιουμπι!Αντε παλι εμεις που δεν εχουμε φατσαμπούκι να μη δούμε
Τι κρίμα! Πολύ θα ήθελα να δείτε το αγόρι μου να μιλάειΑντε παλι εμεις που δεν εχουμε φατσαμπούκι να μη δούμε
Δεν έχωΙσως τα εχει κ στο γιουτιουμπι!
... Είσαι σίγουρος Διονύση ότι δεν μπορείς να το δεις;Αντε παλι εμεις που δεν εχουμε φατσαμπούκι να μη δούμε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας