jamieo
PB Member
εχω μηχανημα που φτιαχνω ψωμι. Απλα βαζω το αλευρι κλτ και τα κανει μονο του. Μπορω να φτιαξω το birdbread που προτεινεις εκει;
Ναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηχανή για ψωμί. Ωστόσο, τα ψωμιά μου γίνονται με cornmeal (δεν ξέρω την ελληνική λέξη για αυτό) και όχι με αλεύρι από σιτάρι. Γι 'αυτό και χρησιμοποιώ μια μεταλλική κατσαρόλα.
Amazon.com: Lodge Logic Pre-Seasoned 15 Inch Cast-Iron Skillet: Kitchen & Dining
- Post added at 20:38 PM - Previous post was at 20:35 PM -
Η συνταγή του ψωμιού σήμερα:
3-4 φλιτζάνια cornmeal (εξαρτάται από το πόσο υγρή είναι)
Κάνουμε ένα πουρέ από γλυκοπατάτα, πιπέρι Cayenne, jalapeno πιπέρι, καμπάνα πιπερι, μια ντομάτα, 1 / 2 σακούλα ανάμικτα λαχανικά (μπιζέλια, καλαμπόκι, καρότα, πράσινα φασόλια) και αρκετό νερό για να φέρει την υφή ενός milkshake
1 αυγό
Ανακατεύουμε όλα μαζί και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει στη μέση. Το ψήνω σε 375F για περίπου 40-45 λεπτά ή λίγο περισσότερο.
Όταν γίνει, το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα το κόβουμε σε κομμάτια και το αποθηκεύουμε σε ένα πλαστικό δοχείο στο ψυγείο. Μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη, επίσης, αλλά αν το χρησιμοποιήσετε σε περίπου 3 ή 4 ημέρες, δεν χρειάζεται.
Αυτή την εβδομάδα θα μαγειρέψω 4 φλιτζάνια φακές στο νερό. Όταν οι φακές μαλακώσουν, μπορώ να τις αφήσω κρυώσουν. Όταν κρυώσουν, τις βάζω στο μπλέντερ με νερό. Τις πολτοποιώ. Προσθέτω αυτό στο μίγμα του ψωμιού. Τα πουλιά μου δεν τρώνε κανονικά φασόλια. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο μπορώ να τους ξεγελάσω και να φάνε φασόλια.