Πολλοί παπαγάλοι θελουν να τρώνε μήλα. Άλλα λαχανικά και φρούτα που είναι καλά είναι τα εξής:
μάνγκο
Το μανγκο εδω δεν εχει αναφερθει ως ενα απο τα απογορευμενα φρουτα;
Πολλοί παπαγάλοι θελουν να τρώνε μήλα. Άλλα λαχανικά και φρούτα που είναι καλά είναι τα εξής:
μάνγκο
Μήπως ήταν το αβοκάντο;Το μανγκο εδω δεν εχει αναφερθει ως ενα απο τα απογορευμενα φρουτα;
Μήπως ήταν το αβοκάντο;
ολα εκτος απο https://community.petbirds.gr/threa...ικά-δεν-κάνει-να-ταΐζουμε-στα-καναρίνια.4423/τι φρουτα μπωρω να δωσω στα Βadgie μου;
Το ψωμί μου απόψε
3 φλιτζάνια cornmeal (σιμιγδάλι καλαμποκιού;)
2 αυγά
1 / 2 σακούλα κατεψυγμένο σπανάκι
1 / 2 σακούλα κατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά (καρότα, τα μπιζέλια, πράσινα φασόλια, καλαμπόκι)
2 μικρές γλυκοπατάτες (ψημένες με τη φλούδα)
νερό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού πιπέρι καγιέν.
Κάνουμε πολτό τις γλυκοπατάτες με το νερό σε ένα μπλέντερ. , θα πρέπει να γίνει παχύρευστο.
ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί. Προσθέτουμε νερό εάν το μείγμα είναι πολύ παχύ.
Ψήνουμε στο φούρνο. Η θερμοκρασία του φούρνου θα πρέπει να είναι μετρίως ζεστή. Ψήνω αυτό ψωμί στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Στα cockatiels άρεσε αυτό το ψωμί. Όταν έφτασα σπίτι το απόγευμα, παρατήρησα ότι είχαν αδειάσει το μπολ.
Το birdbread που εκανα σημερα με φωτο
1η φωτο λαχανικα κ οσπρια
2η φωτο καλαμποκαλευρο, αυγα, λαδι (το νερο μπηκε μετα)
3η φωτο το αποτελεσμα
Κι'εγω βαζω σπανακι και μπροκολο αλεσμενα και γινεται σκουροΜηπως επειδη βαζουμε σπανακι και μπροκολο και τα βαζουμε στο μιγμα ολα αλεσμενα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας