jamieo
PB Member
οχι, ειναι φασολια red kidney beans
μηπως δεν επιτρεπονται;
:D Thanks! Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω από τη φωτογραφία :D
Αυτά τα φασόλια είναι καλά για τα πτηνά!
οχι, ειναι φασολια red kidney beans
μηπως δεν επιτρεπονται;
... Κι'εγω βαζω σπανακι και μπροκολο αλεσμενα και γινεται σκουρο
μετα απο μια πολυ γρηγορη ερευνα στο google, βρηκα οτι μικρη ποσοτητα ελαιολαδου, κ οχι καθημερινα βεβαια, δεν βλαπτει, αυτο που ειναι επιφοβο ειναι να μην επιβαρυνθουν τα πουλια με λιπος, γιατι το ελαιολαδο οπως κ σχεδον ολα τα λαδια ειναι πλουσια σε λιπαρα
Κανω λαθος;
θα ηθελα να μαθω τι κανει και τι δνε κανει να φανε τα Badgerigars
καλησπερα..ηθελα να ρωτησω αν επιτρεπεται το κοκατιλ μου να φαει φασολι. Οποτε τρωμε στο σαλονι και βλεπει το πιρουνι τρελαινεται. Δεν ξερω γιατι. Οταν το βλεπει σκοτωνεται να ερθει να φαει απο το πιατο μου. Ποσες φορες την εχω διωξει γτ πεταει απο το κλουβ και προσγειωνεται ακριβως μεσα στο πιατο.... Και την εχω μονο 3 μηνες. Και χθες αρπαξε ενα καφε φασολι και ετρωγε. Μου εχει αρπαξει και μακαρονι. Την ατιμη!)
Δεν είναι καλή ιδέα να αφήνεις το cockatiel να τρώει φασόλια καφέ
τα φασολια που λεω ειναι σαν αυτα της πρωτης φωτο.στο πανω αριστερα πιατο.Το birdbread που εκανα σημερα με φωτο
1η φωτο λαχανικα κ οσπρια(αρακας, καλαμποκι, φασολια, καροτο, κοκκινη κ πρασινη πιπερια, κολοκυθακι, φακες)
2η φωτο καλαμποκαλευρο, αυγα, λαδι (το νερο μπηκε μετα)
3η φωτο το αποτελεσμα
Το ψωμί μου απόψε
3 φλιτζάνια cornmeal (σιμιγδάλι καλαμποκιού;)
2 αυγά
1 / 2 σακούλα κατεψυγμένο σπανάκι
1 / 2 σακούλα κατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά (καρότα, τα μπιζέλια, πράσινα φασόλια, καλαμπόκι)
2 μικρές γλυκοπατάτες (ψημένες με τη φλούδα)
νερό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού πιπέρι καγιέν.
Κάνουμε πολτό τις γλυκοπατάτες με το νερό σε ένα μπλέντερ. , θα πρέπει να γίνει παχύρευστο.
ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί. Προσθέτουμε νερό εάν το μείγμα είναι πολύ παχύ.
Ψήνουμε στο φούρνο. Η θερμοκρασία του φούρνου θα πρέπει να είναι μετρίως ζεστή. Ψήνω αυτό ψωμί στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Εδω μαλλον ο Jamie εννοει κοκκους του καφε(cocoa beans) κ οχι πχ τα κοκκινα φασολια(red kidney beans), μαλλον χαθηκαμε στη μεταφραση της λεξης bean=φασολι :D
Φυσικα κ δεν επιτρεπεται ο καφες ενω τα φασολια επιτρεπονται, αν κανω λαθος διορθωστε με!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας