Ασθένειες Το καναρίνι μου έχασε το ένα του πόδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Κuriaki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Κuriaki

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2021
Μηνύματα
4
Πόλη
Κερατσίνι
Πολύ καιρό έβλεπα το καναρίνι μου να τσιμπάει το δαχτυλίδι στο ποδαράκι του.. Εδώ και μια εβδομάδα του πριστηκε και το είχε μαζεμένο συνέχεια.. Σημερα το πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε θα το κρατήσω για να βγαλω το δαχτυλίδι και μήπως αιμοραγησει να το δω.. Ελα αύριο να το πάρεις.. Μετά από 3 ώρες με πήρε να μου πει ότι είναι καλά αλλά ότι έχασε το ποδαράκι του.. Θα αντέξει τώρα; μήπως μου ψοφήσει; αντέχουν με ένα ποδαράκι;
 
@Κuriaki Μην αγχώνεσαι.ειναι πολλές οι περιπτωσεις που καναρινακια με ενα ποδι τα καταφερνουν μια χαρα.θα του παρει λιγο χρονο να στην αρχη να μαθει να στηριζεται στο ενα ποδαρακι.απο ποιο σημειο εχασε το ποδι του?(πχ μονο δαχτυλα).αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε μας μια φωτογραφια.
 
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 σε ευχαριστω.. Σημερα θα πάω να το πάρω και δεν ξέρω από που του έχει αφαίρεση το πόδι.. Όταν έχω νέα θα ξαναγράψω.. Είμαι πολύ στεναχωρημενη όχι γιατί έχασε το ποδαράκι του αλλά γιατί φοβάμαι μην μολυνθεί και το χάσω... Φοβάμαι αν θα ξανά τραγουδήσει με τόσο στρεσαρισμα που τράβηξε το καημένο..
 
Κάνε προσευχή και αν είναι το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείς
 
Πήγα πριν μια ώρα και το πήρα.. Η κτηνίατρος μου είπε ότι όταν του αφαίρεσε το δαχτυλίδι αιμοραγησει και αναγκάστηκε να του κόψει το ποδαράκι.. Του έκοψε όλη την πατούσα.. Μου έδωσε αντιβιωση για 7 μερες και σε 10 ημέρες να τον ξαναπάω να του βγάλει τον επίδεσμο...ειναι πολυ ζωηρός και κάθεται ποτέ στο κλαδί και πότε στην κούνια.. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.. Μια φορά κουτσό η οχι είναι κουκλος.. Ελπίζω να ξαναβρεί τη φωνή του και να ξεσηκώνει όλη τη γειτονιά..;
 
Περαστικά, πολλά καναρινάκια ζουν μια χαρά με ένα πόδι.
Να του φτιάξεις μια φαρδιά ξύλινη πατήθρα, θα το βοηθήσει να κάθεται άνετα για να ξεκουράζεται μέχρι να προσαρμοστεί.
 
Μένω Κερατσινι και ο κτηνίατρος μου σύστησε κάποια Δουκακη στον Πειραιά... Τι να πω δεν ξέρω κατά πόσο φταίει η γιατρός ή εγώ που εννοώ τον είχα δει να τσιμπάει το δαχτυλίδι δεν έκανα κάτι τόσο καιρό.. Σημερα όμως ξεκίνησε ωραία η ημέρα.. Από το πρωί έχει ξεκινήσει το τραγούδι..
 
Back
Top