Αααχχ Εύα λυπήσου μας! Ένα ένα! Λοιπόν...
Τι να πω.. εύχομαι να τα καταφέρει το καναρινάκι.. Να είναι τυχερό μέσα στην ατυχία του...
Η απάντηση:Τον πηγα με αμαξι.. Απθ δεν τον παω γτ δεν εξεταζουν οι γιατροι που ειναι εκει μονο οι φοιτητεσ κ δεν πολυ βασιζομαι. Γενικα εδω τα κτηνιατρια δεν ξερουν απο πουλια δυστιχωσ...
Το ΑΠΘ ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για το πουλακι. Σε οποιοδηππτε πανεπιστημιο φυσικα και τα βλεπουν φοιτητες, αλλα παντα μα παντα με επιβλεποντα καθηγητη. Ετσι παει. Και στην οδοντριατικη σχολη να πας να φτιαξεις τα δοντια σου, φοιτητες θα σε φτιαξουν αλλα οχι οπως τους φωτισει ο θεος, εχουν καθηγητες μαζι. Συνεχιζεις να ασχολεισαι με τους πετσοπαδες... Πηγαινε το κουκλα μου στο πανεπιστημιο μπας και σωθει το πουλακι.
Τι σχέση έχει η ποδάγρα με το χρόνιο κρύωμα/άσθμα/πνευμονία που πιστεύει πως έχει; Να μην ακούς τους πετ σοπαδες.. μόνο γιατρούς ή έστω φοιτητές του ΑΠΘ.τον πηγα στο πετ σοπ τωρα πριν κ μου ειπε κ αφτοσ δεν ειναι ασθμα απο κρυωμα ειναι χρονιο η απτν ποδαγκρα μ ειπε να τον βαζω επιθολ κ να τριβω τα ποδια του μπορει οντωσ να το παθε αφτο τι να πω ειπε αμα περασει η ποδαγκρα θα περασει κ το ασθμα αλλιωσ ειναι χρονιο... Δυστιχωσ κοριτσια τα πουλια με χρονιο ασθμα δεν ζουνε κ πολυ γτ δεν αντεχουν..
Για ποιο φάρμακο λες;τελευτεα φορα που του δινω το φαρμακο αντε στο τελοσ θα παθει τπτ απτο φαρμακο...
Όποιες πολυβιταμίνες για το νερό πάρεις καλό θα του κάνουν.. Αλλά όχι πάνω από 5 μέρες γιατί έχει φάει πολλά φάρμακα το καημένο.μολισ τελειωσει το φαρμακο θα του βαλω να πιει βιταμινεσ για πεντεσ μερεσ λετε γτ προβιοτικα δεν βρισκο εχει μ ειπε αφτο μια πολυβιταμινη τησ ραφφ που την πινουν μετα απο αρρωστιεσ μου ειπε αμ α θελω να την παρω.. 4.90 κανει 3 μου την αφηνει...
Η βρεγμένη πετσέτα θα αυξήσει την υγρασία.. Δε θα την μειώσει...λετε οταν ανοιγο καλοριφερ να βαζω πανω βρεγμενεσ πετσετεσ η οχι;
Και που ξέρουμε ότι είναι ακάρεα για να κάνει δουλειά βρε Λάμπρο; Μπορεί να έχει οτιδήποτε άλλο...To pulmosan θα κάνει δουλειά.Απλά δεν ξέρω πότε πρέπει να ξαναβάλεις άλλη μια σταγόνα.
Διαβασα αυτο με τα βοτανα, αλλα αυτο που ειπατε πωσ να το κανω με σκετη ριγανη,; Γτ θυμαρι δεν εχω μονο χαμομηλι κ ισωσ φασκομηλο...
Θα πάρεις το μπρίκι που κάνουμε καφέ, θα βάλεις νερό, μέσα θα βάλεις ένα κουταλάκι του γλυκού ρίγανη, ένα κουταλάκι του γλυκού φασκόμηλο και ένα κουταλάκι του γλυκού χαμομήλι. Θα βάλεις φωτιά στο γκαζάκι, θα ανακατεύεις και λίγο πριν βράσει θα το σβήσεις. Θα βάλεις χαρτί κουζίνας πάνω απ το μπρίκι να μην φύγουν όλα τα αρώματα και θα το αφήσεις να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Μόλις κρυώσεις σουρώνεις το νερό σε ένα μπουκάλι, και ρίχνεις και 2-3 κούπες νερό σκέτο. Ανακατεύεις και έτοιμο το μείγμα. Γεμίζεις από αυτό την ποτίστρα του κάθε μέρα για 3-4 μέρες.Ποσεσ μερεσ να πιει το τσαι ριγανησ και πωσ με σκετη ριγανη η να βαλω κ χαμομηλι
Ο ζεόλιθος που θα βοηθήσει στο αναπνευστικό θέμα; Γιατί τον άφησες να βάλει στο καναρινάκι σου δηλητήριο; Γιατί αυτό το φάρμακο δηλητήριο είναι και χωρίς συνταγή γιατρού δεν το δίνουμε.. γενικά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το δύσμοιρο το παραφορτώνεις με φάρμακα.. Δεν λέω από την αγάπη σου το κάνεις, αλλά η θεραπεία του θα είναι να το πας σε έναν γιατρό που να ξέρει από πτηνά... αν το είχες πάει εξαρχής στο ΑΠΘ που σου λέγαμε και λιγότερα λεφτά θα χαλούσες και λιγότερη ταλαιπωρία και λιγότερα φάρμακα για το καναρινάκι..λοιπον τα πηρα τροφη μανιτομπα τα πηρα ζεολιθο αλλα καρβουνακι δν ειχεε κ τα πηρα σπορια υγειασ , α τον εβαλε αφτοσ προλιπτικα μια σταγονα πουλμοσαν γτ εγω δν μπορεσα... λοιπον τι να πω δυστιχωσ δεν εχω πολλεσ ελπιδεσ , απλα θα προσπαθω με φυσικουσ τροπουσ να καταπολεμω τα συμπτωματα κ τισ κρισεισ του, δεν υπαρχει αλλη λυση, απλα θελει ζεστη για να μην το παθενει συχνα.. Αλλα αυτη η υγρασια ειναι αστα να πανε...
Τι να πω.. εύχομαι να τα καταφέρει το καναρινάκι.. Να είναι τυχερό μέσα στην ατυχία του...