Εύα μου καλημέρα... Διάβασα όοολο το θέμα σου (ναι και τις 7 σελίδες) και διέκρινε πάρα πολύ άγχος και αγωνία.. Καταλαβαίνω το άγχος σου κι γω το περνώ όταν παθαίνουν κάτι τα καναρινάκια μου αλλά πάνω απ όλα χρειάζεται ψυχραιμία και σωστές κινήσεις γιατί τα καναρίνια είναι πολύ ευαίσθητοι οργανισμοί.
Οι συμβουλές όλων των παιδιών είναι σωστές.. Συσκευασμένη τροφή, χόρτα, λαχανικά και μήλο καλά πλυμένα και στεγνωμένα, και αντί για αυγοτροφές και βιταμίνες (για να μην χαλάς και λεφτά) βράσει για 12-15 λετπά ένα αυγό, κόψτο στην μέση και δώστο σε μία αυγοθήκη να το τσιμπήσει. Μπορείς να τους δίνεις και βότανα (χλωρά ή αποξηραμένα). Όσο για το αυγό θα δίνεις τον χειμώνα 1 φορά την εβδομάδα, και στην πτερόροια 3 φορές την εβδομάδα...
το καλοκερι αλλαζα φρεσκο νερο καμια εκσι φορες
Το νερό μην το αλλάζεις τόσο συχνά γιατί κάνει πιο κακό.. Το νερό περιέχει χλώριο.. Μια φορά την ημέρα είναι τέλεια! Και το παστέλι δεν χρειάζεται!
οταν μπορω δινω μανιτομπα τροφη αλλιωσ χυμα..
Να δίνεις μόνο και΄πάντα μανιτόμπα αν είναι εύκολο.. Μην αλλάζεις συχνά τροφές...
επισης εχει ενα μηνα που ανα δεκα πεντε μερες τα βαζω μια κουταλια μηλοξιδο και πινουν..
Όχι τόσο συχνά.. μια φορά τον μηνά.. καλύτερα να τους κάνεις τσάι με βότανα.. κάνουν πιο καλό!
αφτος απο εκει που το πηρα το ακουσε κ μου ειπε ειναι ασθμα απο εμπειρια ισωσ.. Μου εδωσε αντιασματικο και μου ειπε σε 100μλ να βαζω 10σταγονεσ φαρμακο Εγω φοβηθηκα να βαλω τοσο κ εβαλα πεντε για πεντε μερες αλλα δεν ειδα βελτιωση
Καταλαβαίνω ότι τα αγαπάς πολύ και τα προσέχεις και τα έχεις καθαρά, αλλά πως περιμένεις να γίνει καλά αν βάζεις άλλη δοσολογία από αυτή που πρέπει;
Το σφυριγμα που βγενει απο μεσα του δεν παραπεμπει σε ασθμα;δεν ξερω απλα ρωταω.. Παντως πολλες φορες εκανε να πει εστω ενα τσιου αλλα φωνη γιοκ... λες κ χειροτερεψε.. Θα περιμενω την γνωμη σας..
τα ειχα τα πουλια μ απλα τα ειχα μεσα εξω
Τα συμπτώματα που έχει το άσθμα, η πνευμονία, τα ακάρεα τις τραχείας ακόμα και οι μύκητες είναι παρόμοια, για να μην πω ίδια. Γι αυτό Εύα μου έκανες την καλύτερη δουλειά και έκλεισες ραντεβού στη γιατρό! Μπράβο σου! Εμείς διαδικτυακά είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι έχει και να έχουμε και την ευθύνη αν τελικά δεν είναι αυτό, και έχει τελικά κάτι άλλο που θέλει άλλο φάρμακο. Ξέρεις οι ασθένειες των πτηνών είναι πάρα πολλές και τα φάρμακα πάρα πολλά! Σαν εμάς τους ανθρώπους. Γι αυτό ηρέμησε εσύ, να ηρεμήσει και το πουλάκι, μην του δώσεις τίποτα (ούτε πουλμοσάν ούτε αντιβίωση) και κάνε υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα! Λίγες ώρες έμειναν! Απλά γράψε σε ένα χαρτί τι του έχεις δώσει για πόσο καιρό και σε τι δοσολογία και πες στα στη γιατρό. Είμαι σίγουρη πως θα γίνει η διάγνωση και η θεραπεία και όλα θα πάνε καλά!