Δεν μαφηνετε λεω εγω τοτε στο πονο μου που το πουλι μ κινδινευει και καποιοι τον χαβα σας; Τι ειναι αφτα που λες γιατι που ηταν το αστειο πες μ και μενα να γελασω... Εγω πουλακι μ δεν παιζω... Μωρε πατε καλα ε πειτε μουυ... Οκ λες και δεν καταλαβα μετα απορειται γτ κανω ετσι..λοιπον εγω γραφτηκα με την προυποθεση να με βοηθιστε αλλα αφου δεν γουσταρετε οκ...χαζη δεν ειμαι ξερω αμα θελατε πραγματικα θα ειχα την βοηθεια σας ισως δεν θελετε γτ ειμαι καινουργια οκ καποιοι βοηθισατε κ το αναγνωριζω αλλα πειτε μ στα ισα δεν σε βοηθαω γιαυτο κ το κ το... Οκ απλα βοηθατε εκει που θελετε οκ δικαιωμα σας αλλα μην μεχισ να περιμενω σαν τον μ πες μ δεν μπορω να σε βοηθισω η δεν γουσταρω... Εχω αδικο οχι δεν νωμιζω μερικοι ξερετε καλα τι ενωω... Τωρα αμα θυμωστε καποιοι δεν ξερω αλλα βλεπω αφτα που λεω εκει που μου μιλατε εεεε εκει σας τσιμπαει μυγα τσετσε λεσ κ τι σας ζητησα δηλαδη.. Δεν ειναι σωστο να μου λετε τετια ειναι δυνατον να "χανετε το πουλι μ" και γω να γελαω;... Εγω δεν ειμαι ψευτικη αλλα αλιθηνη.. Δεν θα ξανα μπω εδω μεσα ποτε ξανα δεν ειμαι αχαρηστη εγω ευχαριστω ολους ομως ναστε καλα αφτο ηταν λοιπον... Ξες τι ειναι ναχεις καποια αρρωστια κ να ξες πως θα πεθανεις επειδη τοχω νιωσει γιαυτο θελω να σωθει κ το πουλι μ και ολοσ ο κοσμοσ ναναι καλα... Εγω δεν ηρθα για να γελασω αμα θελω εχω και φαισ μπουκ για να γελασω και τους φιλουσ μ κ τα παντα.. Δεν πειραζει ετσι ειναι η ζωη μερικες φορες.. Δοκιμαζει κ δοκιμαζετε..χαρικα πολυ...χαιρεται...Ελπίζω τα posts σου να είναι αληθινά γιατί τελευταία βλέπω πολλούς με διάφορα accounts ίσως διπλά τριπλά κτλ. και βλέπω πετάτε κάτι κουφά έτσι για το γελάκι σας.
Πολύ ωραία, γράψε σε ένα χαρτί όλα τα συμπτώματα σχολαστικά, τα φάρμακα που έχεις δώσει για να μην ξεχάσεις κάτι στην επίσκεψη και μετά το ραντεβού θα περιμένουμε να μας πεις τι σου είπε η γιατρός.βρηκα μια που εξεταζει πουλια εκλεισα ραντεβου και θα το παω τριτη το απογευμα.
Από πολλούς λόγους...Δεν θα το βαλω γτ δεν μπορω να του παραμερησω τα πουπουλα.. Θα περιμενω ενα ενα να τα παω στην γιατρο, απτην χυμα την τροφη θα το παθε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας