Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπρόκολο δεν τρώνε μόνο τα καναρίνια κι εμείς το τρώμε, αλλά παίζουμε επίσης μαζί του 😉:D

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Για τα σποράκια γλιστρίδας, δέχομαι να λερώσω τη μυτούλα μου!:D
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Τόσους μήνες πλάι πλάι στην ζευγαρώστρα ο Μάριος με την Lida μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!
Κάποιες φορές βγάζω το χώρισμα για λίγα λεπτά και τους παρακολουθώ, συνήθως αυτός κατεβαίνει τον πάτο του κλουβιού και αυτή κάνει ήρεμα μικρές βόλτες στο χώρο της δικής του πλευράς.
Χθες λοιπόν έβγαλα το χώρισμα και κάθισα (ως συνήθως) στα 3-4 μέτρα μακριά τους ώστε να τους παρακολουθώ.
Ο Μάριος παραδόξως δεν κατέβηκε κάτω αλλά παρέμεινε στο ψηλότερο σημείο της πλευράς του, το οποίο βρίσκεται κοντά στην κούνια του. Έδειχνε ήρεμος και για να πω την αλήθεια, μου φάνηκε παράξενα ευχάριστη η αντιμετώπιση του.
Η μικρή αμέσως πήγε προς τον χώρο του και μια και δυο ανέβηκε στην κούνια του... Ε! αυτό ήταν! Έγινε το έλα να δεις σε δευτερόλεπτα!
Μέχρι να σηκωθώ για να τους χωρίσω το Μαριόνι είχε ελαφρά (ευτυχώς) τραυματιστεί...
tinypic-no-longer-available.jpg

Τόσους μήνες πλάι πλάι στην ζευγαρώστρα ο Μάριος με την Lida μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!
Κάποιες φορές βγάζω το χώρισμα για λίγα λεπτά και τους παρακολουθώ, συνήθως αυτός κατεβαίνει τον πάτο του κλουβιού και αυτή κάνει ήρεμα μικρές βόλτες στο χώρο της δικής του πλευράς.
Χθες λοιπόν έβγαλα το χώρισμα και κάθισα (ως συνήθως) στα 3-4 μέτρα μακριά τους ώστε να τους παρακολουθώ.
Ο Μάριος παραδόξως δεν κατέβηκε κάτω αλλά παρέμεινε στο ψηλότερο σημείο της πλευράς του, το οποίο βρίσκεται κοντά στην κούνια του. Έδειχνε ήρεμος και για να πω την αλήθεια, μου φάνηκε παράξενα ευχάριστη η αντιμετώπιση του.
Η μικρή αμέσως πήγε προς τον χώρο του και μια και δυο ανέβηκε στην κούνια του... Ε! αυτό ήταν! Έγινε το έλα να δεις σε δευτερόλεπτα!
Μέχρι να σηκωθώ για να τους χωρίσω το Μαριόνι είχε ελαφρά (ευτυχώς) τραυματιστεί...
tinypic-no-longer-available.jpg
Tσαούσα! Το έπαιζε ήρεμη.:D
Λογικά με τον καιρό θα συμφιλιωθούν μάλλον

Tσαούσα! Το έπαιζε ήρεμη.:D
Λογικά με τον καιρό θα συμφιλιωθούν μάλλον
Εγώ αμφιβάλω, το Μαριόνι δείχνει να μην θέλει πολλά πολλά με κανέναν (η σχέση του με τον Κάρλο ήταν πολύ καλύτερη από αυτής τώρα με την Lida, αλλά μόνο όσο βρίσκονταν οι δυο τους εκτός κλουβιού;)

Εγώ αμφιβάλω, το Μαριόνι δείχνει να μην θέλει πολλά πολλά με κανέναν (η σχέση του με τον Κάρλο ήταν πολύ καλύτερη από αυτής τώρα με την Lida, αλλά μόνο όσο βρίσκονταν οι δυο τους εκτός κλουβιού;)

Πρώτον να πω ότι θέλουμε κι άλλες φώτο του Μάριου.
Είναι πολύ όμορφος και έχεις καλή φωτιγραφικη που το αναδεικνύει αυτο.
Πτου πτου.
Περαστικά στο αγόρι, ελπίζω αυτό να μην τους πήγε 10 βήματα πίσω.

Δεύτερον, ο λόγος που τα πήγαινε καλα με τον Κάρλο ήταν ότι έκαναν "παρεα" εκτός κλουβιου ενώ η Λήδα δεν βγαίνει έξω γι αυτό.

Έχεις σκοπό να την ενημερώσεις;
Από ότι θυμάμαι έχει καλό και σχετικά ημερο χαρακτήρα.

Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός (δεν ξέρω βέβαια αν ταιριάζει τώρα αυτή η παροιμία αλλά τεσπα), οπότε ίσως με τον χρόνο τα βρούνε οι δύο τους.

...*έχεις καλή φωτιγραφικη...
**Δεύτερον, ο λόγος που τα πήγαινε καλα με τον Κάρλο ήταν ότι έκαναν "παρεα" εκτός κλουβιου ενώ η Λήδα δεν βγαίνει έξω γι αυτό.

***Έχεις σκοπό να την ενημερώσεις;
Από ότι θυμάμαι έχει καλό και σχετικά ημερο χαρακτήρα.

****Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός (δεν ξέρω βέβαια αν ταιριάζει τώρα αυτή η παροιμία αλλά τεσπα), οπότε ίσως με τον χρόνο τα βρούνε οι δύο τους.

*ας είναι καλά το κινητό μου 😛με γλίτωσε από την μηχανή:D
**σωστό, αλλά και όταν έβγαζα το διαχωριστικό καλά τα πήγαιναν (το θέμα του φαγητού ήταν το μεγάλο πρόβλημα, γιατί ο Καρλίτο ήθελε να τα τρώει όλα)
***προς το παρόν έχω ''βολευτεί'' που δεν βγαίνει έξω... Παίρνοντας καθημερινά το φάρμακο του ο Μάριος, έχει γίνει πολύ πιο ήρεμος και έχουμε έρθει ξανά κοντά:)
****ελπίζω να καλυτερέψει η σχέση τους με τον καιρό, αν όχι... Μια χαρά θα είναι και με το διαχωριστικό, παρείτσα κάνουν ας τους χωρίζουν τα κάγκελα 😉
, σ΄ευχαριστώ για τις ευχές! 🙂

Είναι τελειο να το παίρνεις ημερο το πουλάκι, δεν υπάρχει όμως η χαρά και ευτυχία που νιώθεις όταν καταφέρεις να κάνεις ένα παπαγαλο που δεν θέλει να σε πλησιάσει, να σε εμπιστευτει.
Αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι που φοβάσαι να αναπνευσεις μην τρομάξει και φύγει.

Έχεις δίκιο γι αυτό που λες για την σχέση σας με τον Μάριο και το καταλαβαίνω.

Όταν όμως και αν αποφασίσεις να εξημερώσεις την μικρή να ανοίξεις ένα θέμα να το έχουμε σαν "ημερολογιο".
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον πιστεύω.

Σχετικά θέματα

Back