Tσαούσα! Το έπαιζε ήρεμη.:DΤόσους μήνες πλάι πλάι στην ζευγαρώστρα ο Μάριος με την Lida μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!
Κάποιες φορές βγάζω το χώρισμα για λίγα λεπτά και τους παρακολουθώ, συνήθως αυτός κατεβαίνει τον πάτο του κλουβιού και αυτή κάνει ήρεμα μικρές βόλτες στο χώρο της δικής του πλευράς.
Χθες λοιπόν έβγαλα το χώρισμα και κάθισα (ως συνήθως) στα 3-4 μέτρα μακριά τους ώστε να τους παρακολουθώ.
Ο Μάριος παραδόξως δεν κατέβηκε κάτω αλλά παρέμεινε στο ψηλότερο σημείο της πλευράς του, το οποίο βρίσκεται κοντά στην κούνια του. Έδειχνε ήρεμος και για να πω την αλήθεια, μου φάνηκε παράξενα ευχάριστη η αντιμετώπιση του.
Η μικρή αμέσως πήγε προς τον χώρο του και μια και δυο ανέβηκε στην κούνια του... Ε! αυτό ήταν! Έγινε το έλα να δεις σε δευτερόλεπτα!
Μέχρι να σηκωθώ για να τους χωρίσω το Μαριόνι είχε ελαφρά (ευτυχώς) τραυματιστεί...
Εγώ αμφιβάλω, το Μαριόνι δείχνει να μην θέλει πολλά πολλά με κανέναν (η σχέση του με τον Κάρλο ήταν πολύ καλύτερη από αυτής τώρα με την Lida, αλλά μόνο όσο βρίσκονταν οι δυο τους εκτός κλουβιού;)Tσαούσα! Το έπαιζε ήρεμη.:D
Λογικά με τον καιρό θα συμφιλιωθούν μάλλον
Εγώ αμφιβάλω, το Μαριόνι δείχνει να μην θέλει πολλά πολλά με κανέναν (η σχέση του με τον Κάρλο ήταν πολύ καλύτερη από αυτής τώρα με την Lida, αλλά μόνο όσο βρίσκονταν οι δυο τους εκτός κλουβιού;)
...*έχεις καλή φωτιγραφικη...
**Δεύτερον, ο λόγος που τα πήγαινε καλα με τον Κάρλο ήταν ότι έκαναν "παρεα" εκτός κλουβιου ενώ η Λήδα δεν βγαίνει έξω γι αυτό.
***Έχεις σκοπό να την ενημερώσεις;
Από ότι θυμάμαι έχει καλό και σχετικά ημερο χαρακτήρα.
****Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός (δεν ξέρω βέβαια αν ταιριάζει τώρα αυτή η παροιμία αλλά τεσπα), οπότε ίσως με τον χρόνο τα βρούνε οι δύο τους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας