Άντε με το καλό, αφού σε απογοητεύουν οι παπαγάλοι, τουλάχιστον να δεις από δω νεοσσούς :)
Mακαρι Μαρια! Μακαριι!
Άντε με το καλό, αφού σε απογοητεύουν οι παπαγάλοι, τουλάχιστον να δεις από δω νεοσσούς :)
Μπράβο να σου ζήσει!
Από αύριο προφανώς θ' αρχίσει να το ταΐζει και θα τσεκάρεις τον πρόλοβο αν είναι γεμάτος.
Έτσι θα το τσεκάρεις κιόλας τι να κάνεις.Δηλαδη ολες οι φωτογραφιες που ανεβαζω ειναι τραβηγμενες απο το κινητο, δεν εχω δει τιποτα με τα ματια μου.. Ολα με το κινητο.. ☹
Εγω εβαλα απο το πρωι φρεσκο αυγο και αυγοτροφη.
Αυτό πρέπει να κάνεις εσύ. Αύριο, βάλε μια καρέκλα ή κάτι άλλο τέλος πάντων όταν δεις ότι η κανάρα έχει βγει από τη φωλιά και ριξε μια ματιά στα μικρά.Εγω εβαλα απο το πρωι φρεσκο αυγο και αυγοτροφη.
Έτσι θα το τσεκάρεις κιόλας τι να κάνεις.
Καλά έκανες και έβαλες αυγοτροφή. Να την αλλάζεις όμως τώρα με τις ζέστες.
Αυτό πρέπει να κάνεις εσύ. Αύριο, βάλε μια καρέκλα ή κάτι άλλο τέλος πάντων όταν δεις ότι η κανάρα έχει βγει από τη φωλιά και ριξε μια ματιά στα μικρά.
Το ίδιο είναι. Όταν σηκωθεί το πουλάκι κάποια στιγμή για φαγητό, κατέβασε στα χέρια σου το κλουβί και κοίταξε τα. Έτσι θα πρέπει να ελέγχεις τα πράγματα τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, γιατί δεν γίνεται να τα αφήσεις στην τύχη τους.Σταυρο επειδη τα εχω σε εξωτερικο χωρο, το κλουβι απο το ταβανι απεχει 5 ποντους.. Και η φωλια ειναι ψηλα.. ☹
Το εκανα ετσι για να τα προστατεψω αν γινει οτιδηποτε
Ειναι προβλημα τωρα..Το ίδιο είναι. Όταν σηκωθεί το πουλάκι κάποια στιγμή για φαγητό, κατέβασε στα χέρια σου το κλουβί και κοίταξε τα. Έτσι θα πρέπει να ελέγχεις τα πράγματα τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, γιατί δεν γίνεται να τα αφήσεις στην τύχη τους.
Σκάλα :)Ειναι προβλημα τωρα..
Γιατι η κλουβα ειναι στην ουσια βιδωμενη πανω σε στρατζαριστο σιδερο με γωνιες. Σιγουρα δεν γινεται να τα αφησω στην τυχη τους..ζωουλες ειναι..
!Σκάλα :)
Βρε Βασίλη, από τα μάτια μέχρι το τέλος του κεφαλιού δεν έχεις 5 πόντους; χα χαΔεν χωραει το κεφαλι μου.. Εχει κενο 5 ποτνους απο το ταβανι
Εγώ για να μην ενοχλώ συνεχώς χρησιμοποιώ ένα καθρεφτάκι...Δεν χωραει το κεφαλι μου.. Εχει κενο 5 ποντους απο το ταβανι
Στυαρο για το μονο λογο που τα εβαλα τοσο ψηλα ειναι για να ειναι ασφαλης.Βασίλη, αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να προβλεφθεί από την αρχή. Δεν μπορεί να γίνει σωστή αναπαραγωγή έτσι. Τα πουλιά χρειάζονται καθημερινό έλεγχο και πρέπει να βρίσκονται σε θέση που υπάρχει εύκολη πρόσβαση για να μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά όποτε χρειαστεί. Χρειάζεται καθαριότητα, μπορεί να χρειαστεί επικουρικά τάισμα από εμάς και ένα σωρό αλλα. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις να βρεις κάποιο πιο κατάλληλο μέρος.
Εγώ για να μην ενοχλώ συνεχώς χρησιμοποιώ ένα καθρεφτάκι...
Εσένα δε θα σε βολέψει κάτι τέτοιο;
ορε! Μπράβο εργαλείο!
άντε τα κατάφερες... Να σου ζήσουν όσα βγουν, από το χρώμα που βλέπω νομίζω ότι το ένα αυγό είναι άσπορο.. Έχεις κάνει ωοσκόπηση;Καλημερα σε ολους..
Σημερα βγηκε το πρωτο πουλακι (θα ανεβασω φωτο μετα)
Πως θα ειμαι σιγουρος οτι το ταιζει η καναρα;
να'το και το πουλακιι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας