άντε τα κατάφερες... Να σου ζήσουν όσα βγουν, από το χρώμα που βλέπω νομίζω ότι το ένα αυγό είναι άσπορο.. Έχεις κάνει ωοσκόπηση;
Σ'ευχαριστω πολυ! Επισης!
Οχι, δεν εχω κανει ωοσκοπηση!
Μολις βγηκε και 2ο πουλακιιι!
άντε τα κατάφερες... Να σου ζήσουν όσα βγουν, από το χρώμα που βλέπω νομίζω ότι το ένα αυγό είναι άσπορο.. Έχεις κάνει ωοσκόπηση;
Σ'ευχαριστω πολυ!Αντε με το καλο και στα κλαρια Βασιλη!
!Άντε Βασίλη, πας για πολύτεκνος, γκρίνια :) Να σου ζήσουν φτου φτου φτου σκόρδα με το καλό και τα υπόλοιπα!
MacGyver
Να σου ζήσουν τα μικράκια!
Μπράβο βρε Βασίλη, για όλους χαίρομαι αλλά για σένα ένας λόγος παραπάνω, είχε χτυπήσει έντονα το βιολογικό σου ρολόι
Αυτό που περιγράφεις για μένα είναι και η ουσία της εκτροφής... Το "κέρδος".!
Σ'ευχαριστω παρα πολυ Μαρια!
Κι εγω ειμαι πολυ χαρουμενος! Ειναι παρα πολυ ωραιο να βλεπεις ολη αυτην την διαδικασια για να γεννηθουν ζωουλες!
Αυτό που περιγράφεις για μένα είναι και η ουσία της εκτροφής... Το "κέρδος".
Καλή συνέχεια.
να το χαίρεσαι κι αυτό, άξιζε η αναμονή!Αυξανομαστε και πληθαινουμεε!
Μολις βγηκε και το 3 πουλακι!
να το χαίρεσαι κι αυτό, άξιζε η αναμονή!
Να τα χαίρεσαι τα πουλάκια σου και με το καλό στα κλαράκια!
, στην φωτό που έχεις βάλει με το ν πρώτο νεοσσό και τα αυγα, όπως σου είχα γράψει το χρώμα των αυγών έδειχνε κάποια άσπορα, σχεδόν σίγουρα άσπορο το αριστερό στήν φωτό και μάλλον και το αυγό δεξιά. Μην τα αφαιρέσεις για την ώρα...ίσως κάνω λάθος.Μειναμε στα 3 πουλακια ακομα!
Η καναρα συνεχιζει να ταιζει.. Βεβαια δεν ξερω την ποσοτητα που ταιζει..
Παντως φρεσκο αυγο εχει καθε μερα και αυγοτροφη!
, στην φωτό που έχεις βάλει με το ν πρώτο νεοσσό και τα αυγα, όπως σου είχα γράψει το χρώμα των αυγών έδειχνε κάποια άσπορα, σχεδόν σίγουρα άσπορο το αριστερό στήν φωτό και μάλλον και το αυγό δεξιά. Μην τα αφαιρέσεις για την ώρα...ίσως κάνω λάθος.
Όπως και ναχει είναι μιά επιτυχία τα 3 πουλάκια. Νατους βάζεις το μίσό αυγό το πρωί, και το μεσημέρι προς απόγευμα να τους το αλλάζεις γιατί έχει ζέστη και αλλοιώνεται...
Βασίλη, να προσέξεις αυτό που λέει ο Δημήτρης, είναι σημαντικό ειδικά όσο πλησιάζουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, αφού βλέπεις την κανάρα να ταΐζει, μην ενοχλείς συχνά. Με τρεις νεοσσούς σε μια φωλιά είναι σχεδόν απίθανο να μείνει κάποιος χωρίς φαγητό.Νατους βάζεις το μίσό αυγό το πρωί, και το μεσημέρι προς απόγευμα να τους το αλλάζεις γιατί έχει ζέστη και αλλοιώνεται...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας