Ασθένειες Φουσκωμένο καναρίνι με αίμα στις κουτσουλιές

θα το παω σε αυτη που το παρακολουθει και θα σας γραψω τι θα μου προτεινει... Εξειδικευμενοι κοντα μου ποιοι υπαρχουν; Κατω πατησια-κυψελη-γαλατσι

Είναι καλύτερα να το πας σε κάποιον εξειδικευμενο ώστε να μπορέσει αν χρειαστεί να του κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις. Υπάρχει σχετικ κατηγορία εδώ "πτηνιατροι - κτηνιατροι" όπου μπορείς να ψάξεις για κάποιον κοντά σου.

Ναι τη γνωριζω.. Απο κει ειχα βρει κι αυτον στο Περιστερι και κατεληξα να τρεχω σε αλλον για να θεραπευσει οτι του χε ξεφυγει τοτε! Εχω κανει και κριτικη σε αντιστοιχο θεμα.
Εκει που το παω τωρα ναι μεν δεν ειναι εξειδικευμενη αλλα εχει αρκετα περιστατικα με καναρινια εχω δει.. Στην κάρτα της δειχνει παροχη υπηρεσιών για πτηνα.
Απλα καποια πραγματα δεν μου κολλανε. Οπως το ότι τα καναρινια μπορουν να εχουν πτερορροια παραπανω απο μια το έτος.. Ειχε πει
Επίσης η ποδάγρα ναι μεν δε φευγει, εφοσον δεν την προλαβαμε απο αρχη, αλλα τουλαχιστον δε χειροτερευει!

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι τη γνωριζω..
Τι να πω. Ελπίζω να μην χάνετε άδικα χρήματα και κυρίως πολύτιμο χρόνο για το πουλάκι. Ίσως κάποιο άλλο μέλος μπορεί να προτείνει κάποιον πραγματικά καλό πτηνιατρο εκεί κοντά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειλικρινα εχω κρατησει ακομα την αποδειξη για το τιποτα που μου προσεφερε ο πρωτος!
Η τωρινη ειναι πολυ πιο λογική στις τιμες κι ελπιζω να βγαλουμε ακρη σημερα!
Σας ενημερώνω συντομα!

Σημασία έχει να υπάρξει αποτέλεσμα. @Q-Ariel πήγαινε στο γιατρό σου όπως έχεις προγραμματίσει και αν θέλεις ενήμερωνέ μας για τις εξελίξεις. Με βάση την εικόνα της κοιλιάς, θα πρότεινα να μην καθυστερήσεις.

Εμένα με προβλημάτισε κάπως αυτό.
Σταγόνες βάζει σε σβέρκο και δάκτυλα
Μπορεί να γίνει η εφαρμογή του Vetermec επιδερμικά; Απ' όσο γνωρίζω, πρόκειται για ενέσιμο φάρμακο, εκτός αν υπάρχει κάποιο νεώτερο σκεύασμα που δεν έχω υπόψη μου.

• Like
Αντιδράσεις: mgerom
Τωρα τη βρηκα στο τηλεφωνο. Μου ειπε να παω αυριο αλλα το εθεσα ως επειγον οποτε σεμιση ωρα ξεκιναω! Επρεπε να της πω οτι γνωστος μου εκτροφεας τσεκαρε την κοιλια και μου προτεινε να παω αμεσως σε πτηνιατρο για να με δεχτει σημερα

Kατα καιρους εχει αλλαξει ουσιες που χρησιμοποιει. Ενα απο αυτα προλαβα να διαβασω πως λεγεται και ηταν το vetermec

Τα νέα δεν είναι καλα.
Εχει κάποιο όγκο στην κοιλία που ειναι σκλήρός κι όχι μαλακός.
Πήρε περιττώματα για καλλιεργεια και βαζω και αντιβίωση baytril oral ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα.
Μπορει να χρειαστει και αξονικη για να ελεγξει τι ακριβως ειναι.
Επισης μου ειπε να δινω πολλα χλωρα στην περιπτωση που εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα απο το χαρτι που ετρωγε τον τελευταιο καιρο απο τον πατο.

οχι δεν τα κοιταξε..8α τα στειλει ειπε! Σας ευχαριστω!

Μήπως να πήγαινες αύριο το πρωί στον Γιατρό Ακρίβο;
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω ότι το πουλάκι ειναι σε διάθεση αναπαραγωγής και μάλλον θα ετοιμάζεται να κάνει αυγουλακι και ίσως και κάπου να δυσκολεύεται.

Σε ποια περιοχή είναι;δε σας φανηκαν σωστα αυτα που μου πρότεινε;
Αν είναι στο Περιστέρι είναι ο πρώτος που ανέφερα πριν...
Να προσθέσω ότι μου την ανέφερε ως ψωρρα αυτο που επιπλεον εχει και καναμε τισ θεραπειες... Εχει διαφορα;

Τελευταία επεξεργασία:
Σε ποια περιοχή είναι;
Αν θέλεις πάτα εδώ, έχει και διεύθυνσή του, και φωτογραφία του.
Για τα άλλα σου ερωτήματα, δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Το καναρινάκι μου... Εσεις με βαση τη φωτογραφια τι φυλο το κανετε μιας και μιλησαμε για πιθανη δυστοκια;
Εχει δυσκολια στο να ενεργηθει ακομα και οι κουτσουλιες ειναι υδαρεις

Συνημμένα

• IMG_0633.webp
    IMG_0633.webp
    72,1 KB · Προβολές: 30
εσεις με βαση τη φωτογραφια τι φυλο το κανετε μιας και μιλησαμε για πιθανη δυστοκια;
Έχει ήδη γίνει ένα σχόλιο για το φύλο του στο ποστ 5

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βεβαιως το διαβασα.. Αλλα ανεβασα και μια φωτογραφια για να δειτε με βαση την μορφολογια.
Εχω δει οτι και εξωτερικά ειναι πιθανό να αναγνωριστει το φύλο. Αν κανω λάθος συγχωρέστε μου την επαναληψη

Back