Μακαρι να καταφερναμε κατι ακομα και ετσι αλλα μπα...παιδιά, πρέπει να μαζευτεί όλο το forum κάτω από την πολυκατοικία και να το ζητήσει!
Η ισχύς εν τη ενώσει!
κ γω, αυτο πιστευω οτι του χρειαζοτανπαιδιά, πρέπει να μαζευτεί όλο το forum κάτω από την πολυκατοικία και να το ζητήσει!
Η ισχύς εν τη ενώσει!
ιωαννα κουραγιο θα βρεθει τι αλλο να πουμε... Οσο ημερο κ αν ηταν κατι τον τρομαξε βγηκε εξω εχασε τον προσανατολισμο του κ χαθηκε. Κανε οτι ειπαν κ τα παιδια... Βγαλε το κλουβι του εξω. Ευχομαι ολοψυχα να βρεθει...
Λοιπον κακα τα ψεματα, δεν ειμαστε και ολοι αγιοι, επειδη ζουμε σε ενα κοσμο γεματο απο σαπιες καταστασεις εγω θα εκανα το εξης πατόμενος στην φραση που ειπες (Θα εκανα τα παντα) θα επαιρνα 2 μπρατσωμενους φιλους μου, θα την εστυνα πισω απο την πορτα και με το που ακουγα το πουλι θα χτυπουσα κουδουνι, θα εφευγα απο το κεντρο της πορτας ωστε να μην με δει στο ματακι και δεν μου ανοιξει... με το που θα ανοιγε την πορτα κατευθειαν θα εμπαινα μεσα, παντος θα επικρατουσε πολυ φοβος με τα... Δυο παλικαρια... εγω ετσι θα το εκανα.
Εν το μεταξυ γραφετε ολοι μα ολοι! Σχεδιαζετε τι να κανετε και πως, θα σας πω το πιο απλο, οπως εμεις εχουμε ενα παπαγαλο και εχουμε αυτο το φορουμ, για φανταστειτε ο τυπος να μας παρακολουθει μεσα απο δω! Καθολου απιθανο μπορει να του εχουμε μιλησει κιολας.. Οτιδηποτε καλη ιδεα να της το πειτε με προσωπικο μνμ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας