σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου που δεν είναι μικρή!
το "κακό" είναι ότι τα έχω στον χώρο που δουλεύω οπότε η παρουσία μου είναι έντονη
το "κακό" είναι ότι τα έχω στον χώρο που δουλεύω οπότε η παρουσία μου είναι έντονη

Μια φορά στις δέκα ημέρες νομίζω είναι "κακή" καθαριότητα ή κάνω λάθος;Αρρωστιες δεν ειχα ποτε(φτου φτου) με την κλασσικη καθαριοτητα(μια φορα τις 10 μερες).Λενε οτι βοηθαει το μηλοξυδο το οποιο και χρησιμοποιω χωρις να σου πω σιγουρα.Αυτα ειναι απο την εμπειρια την μικρη που εχω σε αυτα τα υπεροχα πουλακια. Πιστευω πως αν ελαττωσεις την ανθρωπινη παρουσια σε αυτα θα παρεις απογονους. Θυληκια που πηρα περυσι και ηταν ηδη ενος χρονου τωρα εβγαλε πουλακια. Επρεπε να την βαλω ψηλα για να μην με βλεπει. Συγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Ιδίως την περίοδο της αναπαραγωγής.Το μηλόξυδο με μέτρο.
Πες το, καθόλου :)στην αναπαραγωγη μην πω και καθολου.
Τα πήρε η κάτω βόλτα... Συμβαίνουν αυτά.δεν ξέρω πόσες ώρες χρειάζονται για να πάθει κάτι ένα νεογνό.
εγώ τα έλεγχα κάθε 4-5 ώρες!
δεν ήταν ταϊσμένα. Φώτο δεν τα έβγαλα.
πάει και το τέταρτο. και το αυγό που έχει μείνει το έχουν ξεγραμμένο. Δεν πηγαίνουν πλέον στη φωλιά.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας