Θυμήσου ν΄αφαιρέσεις οτιδήποτε το κάνει να μπλέκεται, κινδυνεύουν τα ποδαράκια του. Εύχομαι γρήγορα περαστικά :)
Πηγαμε φιλοθεη, βλέπει σκυλιά γατιά, ψυχικό έλειπε η πτηνίατρος,Μαρούσι στο pet city ειπαν μπενταντιν και στο συνοικιακό pet shop το ίδιο, ότι δεν κάτι. Τι να πω...
της αρέσει το κουδούνι της πάρα πολύ. Είναι το μόνο παιχνίδι με το οποίο ασχολείται συνέχεια. Θα βρω άλλο υλικό να το κρεμάσωΘυμήσου ν΄αφαιρέσεις οτιδήποτε το κάνει να μπλέκεται, κινδυνεύουν τα ποδαράκια του. Εύχομαι γρήγορα περαστικά :)
Ναι...Ελιπε;
Η γνώμη μου είναι δύο, πρωί και σίγουρα το βράδυ ακριβώς πριν τον ύπνο (γιατί το πουλάκι δεν θα κινείται και έτσι η κρέμα θα παραμείνει στην πατούσα και θα δράσει καλύτερα).Πόσες φορές λέτε να επαναλάβω με την κρέμα;
όχι όχι. Τρέχαμε όπου βρούμε!Είχατε κλείσει ραντεβού; Πάντος μια χαρα θα είναι
ΣυμφωνώΗ γνώμη μου είναι δύο, πρωί και σίγουρα το βράδυ ακριβώς πριν τον ύπνο (γιατί το πουλάκι δεν θα κινείται και έτσι η κρέμα θα παραμείνει στην πατούσα και θα δράσει καλύτερα).
όχι όχι. Τρέχαμε όπου βρούμε!
Δεν το είδα άσχημο κι εγώ, ευτυχώς
Εντάξει παιδιά, ό,τι πείτε!Συμφωνώ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας