Στις φωτογραφίες στο #14 είναι το ίδιο πουλάκι με αυτές στο #1;
Τι πατήθρες του έχεις;με αυτες γινεται κατι;
Τι πατήθρες του έχεις;με αυτες γινεται κατι;
Να το πας! Εδώ η λίστα των πτηνιάτρων!
ναι το ιδιο ειναι γιατι;Στις φωτογραφίες στο #14 είναι το ίδιο πουλάκι με αυτές στο #1;
Τι πατήθρες του έχεις;
Είναι παχύ. Να μας ενημερώσεις με τα νεότερα από το γιατρό.ναι το ιδιο ειναι γιατι;
Με τι φαρμακο;ειναι σε τετοιο σταδιο που θα κανουμε τρεισ 8εραπειες και αν περασει
Κανονικά δεν κάνουν καλό... Το πουλάκι φαίνεται λίγο χοντρουλικο για το καλό του πρέπει να τα κόψεις. Για την πτερρορια τι σου είπε;τα στικ του τα δινω μια στο τριμηνο
Δεν σου είπε το φάρμακο που του έβαλε; Και την θεραπεία πως θα την κάνεις; Ο ίδιος ο γιατρός τι είπε για το πουλάκι που είναι παχύ;ναι, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, θα το κοψω γενικα! τι αλλο να κανω για διαιτα ομως;
το φαρμακο δεν μου το ειπε, κατι σταγονες ηταν!
Την επόμενη φορά μάθε αν είναι εύκολο ποιο φάρμακο του έβαλε... Θα είναι χρήσιμο να μαθαίνουμε τέτοιου είδους πληροφορίες. :) Κάθε πότε θα γίνεται η επανάληψη της θεραπείας;οχι δεν μου το ειπε αλλα η θεραπεια 8α επαναλαμβανεται εκει.
Ναι αυτή παραείναι πλούσια.. Θα σου έλεγα να πας προς Deli Nature... Σε κάτι τέτοιο, χωρίς ρούπσεν με Συστατικα:Οσο για τη διαιτα, εγω αγοραζω συσκευασμενη τροφη, ποια αλλη μπορω να παρω να ναι λιγοτερο επιβαρυντικη για το θεμα λιπους; Αγοραζω τη versele laga prestige
Θα περιμένουμε! Περαστικά του του μικρού σου!Θα επανελθω με φωτο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας