Αλλά έχω μια απορία.. Κάνουν φασαρια;!
πχ ο Μάριος ξεσηκώνει τον κόσμο με τις τσιρίδες του, ενώ ο Κάρλο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου (κάποιες φορές βέβαια παρασύρεται από τον γεροντοκόρο
Αλλά έχω μια απορία.. Κάνουν φασαρια;!
Μπα εμενα απο οτι φαινεται αποφασισαν να κανουν ντουετακι στα τσιριδια :)Ομολογώ πως η δικιά μου φωνάζει μο ο όταν δεν την έχω βγάλει έξω..
Όπως και να έχει είναι κουκλια!
Αντε καλέ σιγά, αν έμενα Σαντορίνη θα είχα κάνει κήπο με παπαγάλους!Μπα εμενα απο οτι φαινεται αποφασισαν να κανουν ντουετακι στα τσιριδια :)
Αμα Σαντορινη φωναζουν θα φωναζω κ εγω να μην καταλαβαινουν ποιος το προκαλει. Ή θα βαζω δυνατα τη μουσικη να τα καλυψω!
Απαραιτητη προϋποθεση ειναι:Αντε καλέ σιγά, αν έμενα Σαντορίνη θα είχα κάνει κήπο με παπαγάλους!
Ζηλευε εσυΕεεε ντάξει ζηλεύωωω! Μύρα μου να τα χαίρεσαι και να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί! :D Χαίρομαι πολύ για σένα που δεν παράτησες τον παπαγαλοκόσμο!
Ερωτήσεις:
Αυτά! Ανέβασε κι άλλες φώτο!
- έχεις σκοπό να τα εξημερώσεις;
- από που τα πήρες; (θέλω κι γωωω)
- έχεις σκοπό να τα ζευγαρώσεις όταν θα είναι ώριμα σεξουαλικά και εσύ έτοιμη φυσικά; Αν ναι, κράτα μου ένα πράσινο μπιμπελό! Pleaseeeeeee! :D
Εσυ να κρατηθεις, εχουμε πολυυυ μελλονΕγώ θέλω ένα μωρό από τα δικά σου
Εγώ είμαι πρώτη! :D (σταματάω τα οφΆνοιξε λίστα υιοθεσιών![]()
Υπαρχει περιπτωση να φωναζουν επειδη τραγουδουν τα καναρινια;
Σημερα ειδικα εχουν ξεφυγει :)
Αιντε μανα μου τι εχει να γινει Σαντορινη ε; :)Υπάρχει. Όλοι οι ήχοι τα ξεσηκώνουν. Θα το συνηθίσεις. :D
Αιντε μανα μου τι εχει να γινει Σαντορινη ε; :)
ΘΑ περιμενω και οι υπόλοιποι στη σειρά παρακαλώ. Είμαι η πρώτη!Εσυ να κρατηθεις, εχουμε πολυυυ μελλον![]()
Σίγουρα παίζουν ρόλο σε αυτό τα καναρίνια. Μη σε ανησυχεί όμως ότι ξεσηκώνονται, το θεωρώ σαν αφορμή για να κελαηδούν σε λίγο και αυτά! :D...άσχετο! Να σκεφτείς πως ο γεροντοκόρος ξεσηκώνει τον κόσμο μόλις με δει με άλλα ρούχα! Αντιλαμβάνεται πως θα φύγω και μου τα σούρνειΥπαρχει περιπτωση να φωναζουν επειδη τραγουδουν τα καναρινια;
Σημερα ειδικα εχουν ξεφυγει :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας