αν μπορουσα θα το επερνα!αν εννοεις αυτο που σ ειχα πει εγω απλα υπεραξιζει το πουλακι μεχρι το Σαββατο ηταν εκει...
(χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου το ειδα απλα πολυ καλο)
αν μπορουσα θα το επερνα!αν εννοεις αυτο που σ ειχα πει εγω απλα υπεραξιζει το πουλακι μεχρι το Σαββατο ηταν εκει...
(χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου το ειδα απλα πολυ καλο)
Εννοεί Γενική εμπειρία στα πτηνά!δλδ τι εννοειτε; να μαθαινουμε και εμεις σιγα σιγα
δεν το καταλαβα και τι επιδη δεν εχω εμπιρια δεν θα παρω τιποτα και πως θα γινει; :DΕννοεί Γενική εμπειρία στα πτηνά!
δλδ τι εννοειτε; να μαθαινουμε και εμεις σιγα σιγα
Γισ Αθηνα μιλαμε οχι γενικα Ελλαδα! Ετσι οπως το θετεις αν βρεθει Θεσσαλονικη πας να το παρεις η το αγοραζεις μεσω Κτελ?εκπτωσεις στα κλουβια και στα παιχνιδια ενοω! Οταν λες απραγματοποιιτο τι ενοεις; Εσυ που ξερεις οτι εγω δεν μπορω να το παρω και οταν λες για εμπιρια τι ενοεις; Εγω ξερω οτι ειναι ιδος για αρχαριους επισης το να αγοραζεις απο τετοιες αγγελιες δεν ειναι η λυση μαλλον κανεις λαθος υπαρχουν πολλοι εκτροφεις στην ελλαδα ολο και καποιος δεν θα εχει!
μαλιστα ενα σενεγαλακη θελω δεν ειπα και κανα black palm
ειχα παλια καναρινι και δεν μαρεσουν καθολου τα μονα μικροσωμα πουλια που μαρεσουν ειναι τα lovebird και τα parrotlet αλλα κανουν σαματαΆγγελε δεν είχες ποτέ στην ζωή σου κάποιο πουλάκι;
Γιατί αν δεν είχες ποτέ, γιατί δεν θέλεις να αρχίσεις με ένα καναρίνι για αρχή;
εγω ξερω οτι γινεται να στο φερουν οσο νανε και οτι κανει 350-400Γισ Αθηνα μιλαμε οχι γενικα Ελλαδα
Εσυ 14 εισαι φιλε μου και σε λενε Αγγελο; Δεν μιλησα γενικα!δλδ τι εννοειτε; να μαθαινουμε και εμεις σιγα σιγα
Αφου εχεις τις απαντησεις ειναι σαν να το εχεις βρει και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο!εγω ξερω οτι γινεται να στο φερουν οσο νανε και οτι κανει 350-400
λιπαμε φιλε αλλα δεν μαρεσει η συμπεριφορα σου και δεν σου δινο δικαιομα να εριωνεβεσαι και ναι ειναι σαν να το εχω βρει ποιο ειναι το θεμα σου εεε;Αφου εχεις τις απαντησεις ειναι σαν να το εχεις βρει και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο!
εμενα απλος μου φανηκε ειρωνικο το ιφος του μινηματος και ο γρπτος λογος παρεξιγιται ευκολαΕφοσον λες οτι γινεται να στο φερουν με συγκεκριμενα χρηματα λυθηκε το θεμα αναζητησης αφου οπως ειπες στο φερνουνε! Αν το πηρες διαφορετικα ζητω συγνωμη!
οκ τοτε ας κληδοσει και το θεμα :)@aggelosvas έγραψα πως σταματάει αμέσως κάθε άλλη εκτός του θέματος συζήτηση και θα πρέπει να γίνει σεβαστό.
Όχι δεν είναι σωστό αυτό, τα Χριστούγεννα λόγω εορτών και δώρων ανεβαίνουν οι τιμές. Γι' αυτό και τα μαγαζιά αρχίζουν εκπτώσεις γύρω στα μέσα Ιανουαρίου.(εγω θελω να τα παρω ολα χριστουγεννα γιατι εχει μεγαλες εκπτωσεις και θα αγορασω τα πραματα φθηνοτερα ετσι!)
Στο τελος θα παρω κανα παροτλετακι να τελιονω! :DΌχι δεν είναι σωστό αυτό, τα Χριστούγεννα λόγω εορτών και δώρων ανεβαίνουν οι τιμές. Γι' αυτό και τα μαγαζιά αρχίζουν εκπτώσεις γύρω στα μέσα Ιανουαρίου.
εχω δει και ξερω τους ringneck.. κανουν απιστευτο σαματα!Επειδή έχετε γάτα καλύτερα να πάρεις πιο μεγάλο παπαγάλο. Γιατί δεν σκέφτεσαι για ringneck; Είναι πανέμορφα δεν σου αρέσουν; Είναι και οικονομικότερα.
Τορα εμαθα γιαυτα νομιζα ηταν υποιδος lovebirdΜα εχθές σου είπα πάρε παρροτλετ και είπες κάνουν σαματά.!
ενας φιλος μου ειχε ρινγκνεκ και ξεσικονε την γειτονια απο τις 7 το πρωι!Επειδή έχετε γάτα καλύτερα να πάρεις πιο μεγάλο παπαγάλο. Γιατί δεν σκέφτεσαι για ringneck; Είναι πανέμορφα δεν σου αρέσουν; Είναι και οικονομικότερα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας