οχι δεν πειρα τηλεφονοΔεν είναι απαραίτητο αλλά η δική σου ηλικία γράφει 28 :) Αν είσαι μικρός, το βασικό δεν είναι αν θα μπορέσεις να τον αγοράσεις αλλά αν θα τον δεχθούν οι δικοί σου σπίτι.
Στο tropical πήρες τηλέφωνο;
οχι δεν πειρα τηλεφονοΔεν είναι απαραίτητο αλλά η δική σου ηλικία γράφει 28 :) Αν είσαι μικρός, το βασικό δεν είναι αν θα μπορέσεις να τον αγοράσεις αλλά αν θα τον δεχθούν οι δικοί σου σπίτι.
Στο tropical πήρες τηλέφωνο;
Σε σχέση με την ηλικία του ιδιοκτήτη λογικό είναι, αλλά δεν το γνωρίζω (θα μπορούσε να το πάρει ένας από τους γονείς σου). Για την απόσταση, θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον, μπορεί να έχει κάποιο τρόπο να στο στείλει...Πάρε τηλ και ρώτα αν ισχύουν όσα συζητάμετο θεμα ειναι οτι ολοι ειναι μακρια μου και ειναι δισκολο να παω επισης δεν πρεπει να εισαι ανω τον 18 να παρεις απο εκτροφεα;
δεν θα παρω τηλεφονο τορα γιατι δεν θα αγορασο τορα τον παπαγαλο τον ιανουαριο θα τον παρο και μεχρι τοτε μπορει να εχουν αλλαξει τα πραματαΣε σχέση με την ηλικία του ιδιοκτήτη λογικό είναι, αλλά δεν το γνωρίζω (θα μπορούσε να το πάρει ένας από τους γονείς σου). Για την απόσταση, θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον, μπορεί να έχει κάποιο τρόπο να στο στείλει...Πάρε τηλ και ρώτα αν ισχύουν όσα συζητάμε
θα δω απο που θα τον παρω, αν δω οτι η σινθικες στο πετ ειναι καλες και δω το πουλι απο κοντα και ειναι μια χαρα θα το παρω απο εκει γιατι μου ειπε οτι λογικα θα κανει 250 ενο ο εκτροφεας το εχει 450!Αν δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι ισχύει (έστω και τώρα) καλώς... Τίποτα πιστεύω δεν πρόκειται ν΄αλλάξει (εκτός από την τιμή ίσως, αν και δεν νομίζω...)
Έχεις ακούσει την ''παροιμία'' δεν είμαι πλούσιος για να αγοράζω φθηνά;θα δω απο που θα τον παρω, αν δω οτι η σινθικες στο πετ ειναι καλες και δω το πουλι απο κοντα και ειναι μια χαρα θα το παρω απο εκει γιατι μου ειπε οτι λογικα θα κανει 250 ενο ο εκτροφεας το εχει 450!
παντα μειλαμε για ηρεμο ταισμενο απο τους γονεις του και τον εκτροφεα μολις απογαλακτισμενο με δακτιλιδη και χαρτιαθα δω απο που θα τον παρω, αν δω οτι η σινθικες στο πετ ειναι καλες και δω το πουλι απο κοντα και ειναι μια χαρα θα το παρω απο εκει γιατι μου ειπε οτι λογικα θα κανει 250 ενο ο εκτροφεας το εχει 450!
αυτο θα του πωΑν έχεις μαγαζί που εμπιστεύεσαι εντάξει αλλά να τους πεις όχι από εξωτερικό. Αν είναι από έξω, πρώτα από όλα δεν θα είναι και τόσο μικρό. Έπειτα θα έχει πάθει ψυχικό σοκ από την μεταφορά. Και τέλος δεν θα ξέρεις σε τι ειδικές συνθήκες έχει μεγαλώσει.
Πες του να ψάξει από έλληνα εκτροφέα.
το μόλις δεν μας κάνει...πλήρως απογαλακτισμένο χρειάζεσαιπαντα μειλαμε για ηρεμο ταισμενο απο τους γονεις του και τον εκτροφεα μολις απογαλακτισμενο με δακτιλιδη και χαρτια
Εχω μια απορια γιατι να παρω απο εκτροφεα σωνει και καλα και αυτοι μπορει να εχουν κακης 'ποιοτιτας' πουλια οπως καποια πετ αλλα αυτο το πετ οπως ειπα ειναι καλο οπως και πολυ εκτροφεις!Έχεις ακούσει την ''παροιμία'' δεν είμαι πλούσιος για να αγοράζω φθηνά;...όπως νομίζεις, εσύ ξέρεις
![]()
αυτο ενοωτο μόλις δεν μας κάνει...πλήρως απογαλακτισμένο χρειάζεσαι
Να το πάρεις αφού τα ξέρεις τα παιδιά.Εχω μια απορια γιατι να παρω απο εκτροφεα σωνει και καλα και αυτοι μπορει να εχουν κακης 'ποιοτιτας' πουλια οπως καποια πετ αλλα αυτο το πετ οπως ειπα ειναι καλο οπως και πολυ εκτροφεις!
Εχω μια απορια γιατι να παρω απο εκτροφεα σωνει και καλα και αυτοι μπορει να εχουν κακης 'ποιοτιτας' πουλια οπως καποια πετ αλλα αυτο το πετ οπως ειπα ειναι καλο οπως και πολυ εκτροφεις!
δεν ξερω εγω μονο κατι 400 βλεπω!Μα δεν σου ειπε κανεις να παρεις απο οποιον εκτροφεα βρεις.
Εννοειται οτι ο εκτροφεας πρεπει να τηρεί τους κανονες υγιεινής και φυσικα να μην εχεις προς διαθεση 100 διαφορετικα ειδη αλλα να εκτρεφει 1 , 2 αντε 3.
Επισης στο πετ σοπ δεν θα μαθεις ποτε σε τι συνθηκες γεννηθηκε το πουλι, τους γονεις του κλπ.
Επισης σήμερα εβλεπα σε αγγελια μωρα σενεγαλης απο εκτροφεα 250 ευρω και εχε υπόψην σου οτι οι εκτροφεις εχουν πιο οικονομικες τιμες (στους παπαγαλους εννοω).
Κοιτάτε αν ο Άγγελος είναι νεαρός και δεν μπορεί να μετακινηθεί αυτόνομα για επισκέψεις και έρευνα αγοράς, ίσως ένα έμπιστο κατάστημα είναι μια ιδανική λύση για την περίπτωσή του.
Θα βγάλει φυσικά και το μαγαζί αλλά θα του κάνει και μια δουλειά που δυσκολεύεται να κάνει μόνος του.
Ας δουλέψει κι η αγορά. Αν είναι ψαροχομπίστες, θα είναι μερακλήδες.
αυτο ειθελα να πω τοσοι ωρα!Κοιτάτε αν ο Άγγελος είναι νεαρός και δεν μπορεί να μετακινηθεί αυτόνομα για επισκέψεις και έρευνα αγοράς, ίσως ένα έμπιστο κατάστημα είναι μια ιδανική λύση για την περίπτωσή του.
Θα βγάλει φυσικά και το μαγαζί αλλά θα του κάνει και μια δουλειά που δυσκολεύεται να κάνει μόνος του.
Ας δουλέψει κι η αγορά. Αν είναι ψαροχομπίστες, θα είναι μερακλήδες.
Το να μην πωλούνται τα ζώα σε μαγαζιά, το βρίσκω απίθανο. Το θέμα είναι οι συνθήκες, εκεί πρέπει να μπουν αυστηροί κανόνες.Εχεις δικιο Μαρια μου αλλα κατα τη γνωνη μου τα πετ σοπ επρεπε να εχουν μονο τροφες, παιχνιδια και αξεσουαρ.
Οι συνθηκες που εχουν τα ζωα με ποναει...
δυστιχος ετσι ειναι σε πολλες περιπτοσεις!Το να μην πωλούνται τα ζώα σε μαγαζιά, το βρίσκω απίθανο. Το θέμα είναι οι συνθήκες, εκεί πρέπει να μπουν αυστηροί κανόνες.
Όσο για τους εκτροφείς, μην νομίζουμε ότι και εκεί δεν υπάρχει "κάθε καρυδιάς καρύδι.
Όχι μόνο για τα πουλιά, για όλα τα ζώα. Θυμάμαι μια "γατού" σε ένα νησί, ήταν όλο φρου φρου κι αρώματα και τελικά έκανε αναπαραγωγές σε άθλιες συνθήκες.
εγω εβαλα αυτη την ηλικια γιατι εφιαχνα βιαστικα το λογαργιασμο να φανταστιτε ουτε καν το θιμομουν!Άγγελε σου εύχομαι με το καλό να αποκτήσεις του πουλάκι που επιθυμείς! Απο κει και πέρα θα σου πω ότι και τα δικά μου πουλιά είναι από Πέτσοπ και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα! Βέβαια και γω πιστεύω ότι είναι καλύτερα να το πάρεις από εκτροφέα για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω!
Τώρα θα μου επιτρέψετε όλοι να πω κάτι οφ τόπικ ( για όλα τα μικρά παιδιά που γράφονται στο φόρουμ) κι ας ξαναγίνω κακός, γιατί και θα σκάσω αν δεν το πω (γράψω), και για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις όπως μια "γνωστή" περίπτωση! Η αναγραφή ηλικίας είναι προαιρετική! Μην προσπαθείτε να μεγαλώσετε γρήγορα μέσα στα σαϊτ! Είναι ωραίο πράγμα να είςτε παιδιά και ακόμα πιο ωραίο να αγαπάτε τα ζώα και να θέλετε να αποκτήσετε ένα! Μην γράφετε ότι να ναι ηλικίες, καλύτερα να μην βάζετε καθόλου! Δεν είμαςτε ούτε ληξείαρχοι ούτε βοηθάμε κάποιον λόγω ηλικίας! Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε δυσπιστία ως προς τα μετά γραφόμενά σας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας