αχΜήπως να έπαιρνες μια χελώνα γλυκού νερού;
Δεν κάνει καθόλου θόρυβο είχα παλιά.![]()

αχΜήπως να έπαιρνες μια χελώνα γλυκού νερού;
Δεν κάνει καθόλου θόρυβο είχα παλιά.![]()
τι να κανω ειμαι αναποφασιστωςΕ βρε Άγγελε όλοι οι παπαγάλοι κάνουν θόρυβο.
Όλα τα ζώα, τα πτηνά.
Ήμαρτον πια.
Γιατί όλο αλλάζεις γνώμη;
Στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα.
Αν δεν μπορω να παρω το σενεγαλακη θα παρω παρροτλετ!Ε βρε Άγγελε όλοι οι παπαγάλοι κάνουν θόρυβο.
Όλα τα ζώα, τα πτηνά.
Ήμαρτον πια.
Γιατί όλο αλλάζεις γνώμη;
Στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα.
Εμενα μου αρεσε αυτο σαν σχεδιο και μεγεθος αλλα φοβαμε αν ειναι ψευταδουρα!Δεν ξέρω.
Ίσως όχι πρέπει μάλλον εκτός ύψος να έχει και πλάτος. Ας απαντήσουν οι ειδικοί.
Οκ!Καλό φαίνεται.
Αλλά σου είπα περίμενε να σου πουν τα παιδιά. :)
Ισως να μην κάνει.
Εξιγισα και πρην οτι ησιχο ενοω να μην χαλαει το κοσμο οσο για το κλουβι μπορεις να μου πεις αν κανει το κλουβακι ποιο πανο;Ήσυχος παπαγάλος δεν υπάρχει. Όσο πιο εκπαιδευμένος τόσο πιο ήσυχος. Αλλά αμίλητος ουδείς :)
Έχει μεγάλο άνοιγμα στα κάγκελα αυτό. Μια φθηνή ζευγαρώστρα 60ρα με 25 ευρώ είναι εντάξει για πάροτλετ.για παρροτλετ τετοιο κλουβι κανει σαν μεγεθος
οποτε αυτο | petsupermarket.gr/2404/προϊόντα/zευγαρώστρα-διπλή-με-ταΐστρες-και-κλαδάκια-60x42x41cm.html κανει;Έχει μεγάλο άνοιγμα στα κάγκελα αυτό. Μια φθηνή ζευγαρώστρα 60ρα με 25 ευρώ είναι εντάξει για πάροτλετ.
Ναι μια χαρά!οποτε αυτο κανει;
ευχαριστω πολυ!Ναι μια χαρά!![]()
Μαρια νομιζω οτι δεν εχει μεγαλα ανοιγματα, ας ρωτησει τα κενα τηλεφωνικα απο το καταστημα και να το δει στην σελιδα που ειχε ανεβει καποια στιγμη με τις αποστασειςΈχει μεγάλο άνοιγμα στα κάγκελα αυτό. Μια φθηνή ζευγαρώστρα 60ρα με 25 ευρώ είναι εντάξει για πάροτλετ.
Συμφωνώ!Καλύτερα λίγο (όμως) αναποφάσιστος, παρά επιπόλαιος, να τα παίρνει και να μετανοιώνει και να τα παραμελεί :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας