Σαν κλουβί είναι πολύ ωραίο αλλά πρέπει να μάθεις την απόσταση ανάμεσα στα κάγκελα, ώστε αν πάρεις μικρό παπαγάλο να προσέξεις τα ατυχήματα.αυτο κανει ή οχι;
Σαν κλουβί είναι πολύ ωραίο αλλά πρέπει να μάθεις την απόσταση ανάμεσα στα κάγκελα, ώστε αν πάρεις μικρό παπαγάλο να προσέξεις τα ατυχήματα.αυτο κανει ή οχι;
Άντε ωραία.Ενας φιλος μου μου ειπε οτι γενισαν τα δικα του και μπορει να μου χαρισει κανενα οταν θα μεγαλοσουν!
Δεν κανει η ζευγαροστρα; Εμενα μου φενεται μικρη παντος!Σαν κλουβί είναι πολύ ωραίο αλλά πρέπει να μάθεις την απόσταση ανάμεσα στα κάγκελα, ώστε αν πάρεις μικρό παπαγάλο να προσέξεις τα ατυχήματα.
περιμενο πως και πως να μεγαλοσουν :DΆντε ωραία. :)
Εγω δεν κραταω καν καλαθη για την X.E...Αυτές οι τιμές βρίσκονται σε αυτό το site 24/7 και 365 μέρες το χρόνο. Δεν είναι καμιά ευκαιρία που χάνεται και προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι για τη Χ. Ε.
...Χίλιες φορές καλύτερα από ΧΑ! ...
X.E. Xρυσή Ευκαιρία καλέ! :D
απο το χαείδες τι κάνει η βιασύνη!
Χρυσή Ευκαιρία εννοούσα.. Τώρα το ΧΑ πως προέκυψε δε ξέρω!
![]()
Μια απορια η σκαλα εχει 6 εκατοστα αποσταση σε πλατος, ειναι μεγαλη;Με το καλό Άγγελε! Καλύτερα να πάρεις ένα μικρό απ το ζευγάρι του φίλου σου! Θα ξέρεις ηλικία, πως μεγάλωσε, θα το πάρεις μόλις απογαλακτιστεί και θα φτιάξετε μια πολύ όμορφη σχέση! Χίλιες φορές καλύτερα από ΧΑ! Δεν το συζητώ! :D
Ποια σκάλα Άγγελε;Μια απορια η σκαλα εχει 6 εκατοστα αποσταση σε πλατος, ειναι μεγαλη;
Δεν έχω ιδέα! Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...Σκαλα σκαρφαλωματος παπαγαλου μαλλονστον πανω οροφο!
![]()
χααΠοια σκάλα Άγγελε;![]()
Τώρα βιάζεσαι; Αργότερα δεν έλεγες θα πάρεις; Περίμενε θα βρεις.Βρικα παρροτλετ με 40 ευρο μπλε αλλα δεν εχει δακτυλιδη! στην περιοχη μου δεν εχει αλλος τι να κανω!![]()
οχι ενοω δεν εχουν γενικα! Πειγα να παρω κατι τις γατας και ρωτισα και τα ιδαΤώρα βιάζεσαι; Αργότερα δεν έλεγες θα πάρεις; Περίμενε θα βρεις.
Να ψάξεις για σωστό και καλό εκτροφέα όχι από pet shop τα ζώα.οχι ενοω δεν εχουν γενικα! Πειγα να παρω κατι τις γατας και ρωτισα και τα ιδα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας